Mi történik 12 hetes ultrahangon? Mikor hallhatom először a szívdobogást?
12 hetesen nekem megnézték őt uh-n, és a legfontosabb az orrcsont megléte volt, valamint megmérték a tarkóredőt is.
Szívhangot már jó esetben jóval korábban hallani lehet. Én 9 hetesen hallottam először, addig nem nézte a doki, de elvileg 6 hét körül már hallható.
Nekem hüvelyi uh volt 12 hetesen,mert elég régi a gép!
Először szívdobogást a 18. heti védőnői tanácsadáson hallottam.
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!
Üdv:3. babáját váró 31heteske
Ha van dopler(asszem így hívják), akkor már az első UH-n hallhattad a szívdobogást.
Ha nincs beépítve dopler, akkor megint csak láthatod, hogy dobog a szíve.
Tarkóredő, orrcsont, nálunk nézték a gerincet, a végtagokat, ujjacskákat, agyat, szívet-vesét-gyomrot-hólyagot is nézték(már amennyire hagyták magukat a kicsik) plusz köldökzsinorban áramlást is néztek.
Nálunk minden Uh teljes körű volt.
Én még nem hallottam de mindig látom a szívverését. Az előző babámnál már 8 hetesen hallottam, az egy másik kórházban volt.
13 hetes
Az orrcsont az UH leleten NB-ként szerepel. Az enyémen úgy volt, h " NB látható". 6+4-nél hallottam először a szívdobogását, nagyon jó volt!!!
23+4 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!