Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ki hisz ilyenekben? (Belső Föld)

Ki hisz ilyenekben? (Belső Föld)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2012. jan. 6. 22:35
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:

A "kvantumfizika azt jelenti, hogy a klasszikus fizika másodlagos" még mindig egy orbitális baromság, és sürgősen felejtsd el. Ilyet soha senki értelmes nem állított, és akár illik a világképedbe, akár nem, téves. Téves állításból meg bármi következik.

[És hogy miért? Mert a kvantumfizika eredendő bizonytalanságai makroszinten kiegyenlítik egymást, eltűnnek, és pl. dinamika szempontjából a newtoni dinamikára vezethetők vissza. Az meg ugye hagyományos.]

2012. jan. 17. 20:03
 42/51 anonim ***** válasza:

ahh fárasztó veletek vitatkozni.

Te is abban hiszel amiben akarsz én is.

Leléptem a kérdésből,

2012. jan. 17. 20:11
 43/51 zeronibble ***** válasza:
Mármint a newtoni fizika hit kérdése. Aha. Szóval nem bizonyított, vagy nem működik, vagy van cáfolat vagy megismételhető kísérletként dokumentált eset, amikor nem érvényes saját hatókörében?
2012. jan. 17. 21:22
 44/51 anonim ***** válasza:
Ki csinalta azt a 2 jo fotot az elsöben?
2012. jan. 18. 19:10
 45/51 anonim ***** válasza:

Marmint a portrekat a "földönbelüliekröl"?

elözö

2012. jan. 18. 19:11
 46/51 anonim ***** válasza:
Vajon mi 404 allaspontja ezekröl a dolgokrol?
2012. jan. 18. 19:15
 47/51 horrendas ambages ca ***** válasza:
Gondolom egy kontakt csinálta,emlékezetből. Vannak távolbalátó(remoteviewer) emberek, én egy olyanra tippelek.
2012. jan. 18. 20:17
 48/51 anonim ***** válasza:
Egyre több hülyeséget találnak ki az elmebetegek.
2012. jan. 21. 10:53
 49/51 anonim ***** válasza:
100%

Ez így elég nagy baromságnak tűnik, de...

Szeretem az ezotériát, mert szinte biztos vagyok benne, hogy a világ több annál, amit jelenleg tapasztal az átlagember.

A szellemvilág létezése már bebizonyosodott számomra.

A földönkívüliekben nem hiszek, de annyi beszámoló után rá kellett jöjjek, hogy valami "idegen" lények látogatnak minket. Lehet, hogy nem is annyira idegenek. A jelenlegi teóriám az, hogy valószínűleg nagyon is földi eredetűek az idegenek. Vajon mennyi esély van rá, hogy humanoidok (vagy egyáltalán az ÉLET) kialakuljon egy másik bolygón és, ha talán lenne, hogyan találnak meg minket és hogy jutnak el ide. Nagyon kevés... Szerintem olyan helyen élnek, amit még a Földet kutató felfedezők nem találtak meg, mondjuk a felszín alatt. Az hogy a Föld belsejében egy komplett naprendszer van, valószínűleg marhaság, de jó mélyen barlangokban lehet élet, akár értelmes is, sőt fejlettebbek, mint az általunk ismertek. Lehet, hogy valami katasztrófa elől elmenekült, régen a felszínen élt fejlett civilizáció. Írnak szürke idegenekről is. Mivel a felszín alatt nincs napfény, ezért lehetnek szürkék. Ha képesek voltak lent új életet kezdeni, gondolom fejlett technikai szinten lehetnek, ez megmagyarázza a járműveik (UFO-k) fejlettségét. Lehet, hogy egyes népekkel kapcsolatban állnak/álltak, hiszen sok, főleg régi népcsoport túlszárnyalta korának fejlettségét.

A lényeg, hogy nem zárom ki azt, hogy a Földön élnek eddig számunkra ismeretlen civilizációk, de azt igen, hogy a Föld üreges és naprendszer lenne benne.

2012. jan. 21. 11:47
 50/51 anonim ***** válasza:
Igen! Engem meggyőztek, és hiszek minden ilyenben.
2020. márc. 7. 15:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!