Uccso.
Ez a baj a tudomanyos korokben, hogy feltik a hirnevuket, otthon kiszamolnak mindenfelet, de nem merik bejelenteni, mert elvesztenek a rangjukat.
Ez a legtobb teruletre ervenyes nem csak ide
Tudomanyos oldalrol indultam.
Jo szarul fogalmaztam, tekintelyuket, hitelesseguket
Nem a föld gömb alakjáról van itt most szó.Ott a hold az is gömb alakú nem?
De AZT már előre kijelenteni,hogy belül milyen,nem tudod mivel tudomány hivatalos álláspontja szerint olyan mélyre nem fúrtak még le.Egyébként pont le*zarom az elfogadott álláspontokat,de te hidd csak el,ne ellenőrizz le semmit,maradj otthon és nézzél tévét.Ott majd a filmekből mindent meg lehet tanulni.
Pont hogy mar leszakadtam a mediarol.
De nem erdekel kovessetek csak masokat, ki ne logjatok a sorbol, mert a vegen meg felelosseget kene vallalni a sajat gondolataitokert
Aha, szóval ha én el merészelem hinni az aktuális tudományos álláspontot, akkor n már csakis médián nevelkedő, saját gondolatok nélküli, sorbanálló birka vagyok, aki egész nap tévét néz. Remek következtetés...
Elárulom, hogy ez a birkázás pont hogy a nemgondolkodás eredménye a magukat baromira undergroundnak meg mindentudónak gondoló idiótáktól, ugye aki nem az ő elmebeteg nézeteiket hiszi, vagy nem utálja a csúnyagonosz hivatalos tudományt, az már csakis agyatlan lehet. Más nincs ugyebár, és hogy netán nekik van igazuk, az meg végképp.
Komolyan, b@zdmeg, ez már kiakasztó. Mintha egy rakás fakanállal társalognék. Felvetettem, hogy nem kéne-e esetleg lefolynia a víznek azon a bazinagy lukon, amit mutogatnak (látjátok? gondolkodtam), erre mit kaptam? Hát hogy a Föld gravitációs középpontja a kéregben van (bizonyítás nuku, holmi matematikát meg fizikát meg kinemszarle), és hogy a kvantummechanika azt jelenti, hogy a klasszikus fizika másodlagos. ÉS ÉN VAGYOK A HÜLYE??? Hihetetlen... Bár gondolom mindegyikőtök keni-vágja az aktuális tudományos álláspontot (meg a régieket), a tudományos vizsgálat módszereit, és a tudomány történetét, meg úgy egyáltalán, egyetemi végzettsége van matematikából, fizikából, netán kémiából, biológiából és földrajzból, és mindent, de mindent megvizsgálva jutott arra a következtetésre, amire. Ugye?? vagy éppen egy árva rohadt VALÓDI tudományos könyvet sem fogtatok még a kezetekben, és az összéletkorotok sem éri el a 30at?? Az óvodások megváltják a világot... röhej...
Jolvan figyeljetek, mindenki elje a sajat eletet ahogy akarja.
De megjegyzem sokkal jobban osszeall a vilagkepem miota belekeverem ezeket az elszaltnak tuno dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!