Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Létezik a belső föld?

Létezik a belső föld?

Figyelt kérdés

Röviden összefoglalva mit szólsz ehhez ?

"Meg kell értenünk : A VILÁGEGYETEMBEN semmi sem úgy működik, mint ahogy azt mi elképzeljük. Mesterségesen gerjesztett hiedelmeink elfedik a valóságot. Tudatában kell lennünk a ténynek, hogy MINDEN BOLYGÓ, SŐT CSILLAG is üreges! Ez az üreg egy élettér, ahol élethullámokat tart az Egy Élő Isten megnyilvánulásban. Ez a normális állapotuk! Ezért ha pl. a földönkívüli civilizációkról beszélünk, akkor előbb meg kell vizsgálnunk, hogy képesek vagyunk-e a helyes megkülönböztetéséi képesség használatára. Ha ez nincs meg, el kell állni ennek a témának a vizsgálatától. Tehát ezek után már hozzá kell tennünk, hogy a fent említett lények az adott bolygó külső vagy BELSŐ felületén élnek-e! Mert a világon semmi nem mindegy! Így annak tudatában, hogy a világegyetemben mindenütt a bolygók külső felére zárták ki a HARAG kirobbanása után a bukottakat, megértjük a kijelentését a beavatottaknak: a „látható világegyetem” a romlottság és bűn lakhelye. Ezek a poklok, ahol a bukott emberiségeknek meg kell tanulniuk a leckét sok-sok fordulaton keresztül a visszatéréshez. Ez az önismeret rögös útja. Szembesülnie kell önnön lényvalóságával, hogy megismerhesse a maga teremtette világot, és ezáltal megtanulja megkülönböztetni a látszatot a valóságtól, mert csak akkor tudja felismerni az Örök Igazságot."

[link]

2012. szept. 18. 21:47
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
46%
Gyermekek, vegyétek észre, hogy szórakozik a kérdező, etessétek tovább a trollt.
2012. szept. 20. 00:06
 32/49 A kérdező kommentje:
Mindíg gondolkoztam azon, hogy miért nem foglalják el a felszínt a föld alatt élő reptoidok, miért élnek ott ilyen hosszú ideje, olyan jó ott nekik ? Most már tudom rá a választ !
2012. szept. 20. 13:43
 33/49 anonim ***** válasza:
NA MIÉRT? mert nem léteznek? meséld már el:D amúgy a molyemberes feltevésre MÉG MINDIG várom a magyarázatot.
2012. szept. 20. 17:25
 34/49 A kérdező kommentje:
Már válaszoltam 2szor, de a moderátorok mindíg törőlték a válaszomat !
2012. szept. 20. 18:18
 35/49 A kérdező kommentje:
3szor.
2012. szept. 20. 18:18
 36/49 A kérdező kommentje:

A belső földön ugyanúgy mint más bolygókon belül üreges és élet van. A sarki fény az valójában a belső fény ami kijut a hatalmas átjárókon ami a sarkokon van. A gravitáció igazi természetét eltitkolják az emberek elől, a nappal érintőlegesen kifelé esnek a tárgyak, azaz a belső naptól kifelé. a gömbhálj felé esik minden, fennt is le és bennt is a héljra. A levegő szellőzik az átjárókon át és a magma a kéregből jön.

Lényeg az, hogy ha Én nem tudom eldönteni ennek a valódiságát, akkor ti sem tudjátok eldönteni ennek a valódiságát. Le kellene menni és megnézni, de ezt nem engedik a kormányok. Ez van.

2012. szept. 20. 21:00
 37/49 Shai-Hulud ***** válasza:
83%

Jézusom, és te ennyi ésszel még szabadlábon vagy?

Nem tudom ki mondta, hogy sz@r a magyar iskolarendszer, de az biztos, hogy te vagy rá a bizonyíték.

Bár az is lehet, hogy csak a te szervezeted volt nagyon ellenálló az ismeretekkel szemben.

Pedro

2012. szept. 20. 21:08
 38/49 anonim ***** válasza:

"Lényeg az, hogy ha Én nem tudom eldönteni ennek a valódiságát, akkor ti sem tudjátok eldönteni ennek a valódiságát. Le kellene menni és megnézni, de ezt nem engedik a kormányok"

De igen, el tudjuk dönteni. Már ezerszer leírtuk...

Nem engedik a kormányok? Te hülye vagy, ne haragudj.

2012. szept. 20. 21:18
 39/49 A kérdező kommentje:

Nem az utolsó két debil válaszolónakmondom, hanem a nyitott és normális olvasóknak, hogy ezen elmélet eldöntésére kevés a középiskola. Én fizikus vagyok és Én sem tudom eldönteni, hogy ez az elmélet megfelel-e a valóságnak vagy sem, idiótákkal mint pedró pl pedig nem állok le vitázni.

Nagyon sokmindenről kiderűlt, a fizikában amiről korábban gondoltuk fizikusok hogy biztos, hogy egyáltalán nem így van és az egész irány melléfogás volt. pl mindenki azt hitte hogy az univerzum az ősrobbanás után (már ha volt) egyre fokozatosabban húzódik össze, erre kiderűlt hogy egyre gyorsabban tágúl. Minden fizikus azt hitte hogy a világegyetem összes alkotóelemét ismerjük, erre kiderült hogy a 90%-a eddig ismeretlen sötét anyag, amiről halvány fogalmunk sincsen, még nekünk sem, akik egész életünkben ezzel foglalkozunk. Magáról a gravitációról roppant csekély ismereteink vannak, mer nagyon gyenge kölcsönhatás tíz a harminchetedikenszer gyengébb mint az elektromos, amit könnyen lehet tanulmányozni. A gravitációt nem, és ha a kormányok hazudnak a gravitációs mérések eredményeit tekintetően, amit az emberek elé tárnak, mert miért ne tennék, hiszen tudjuk hogy szinte mindenben hazudnak, akkor amit gondolunk a gravitációról az mind nemigaz.

Régen Newton ezt tömegvonzással akarta magyarázni, később Einstein az univerzum görbületével, ma pedig ahhoz állunk a legközelebb hogy ez egy taszítóhatás !

2012. szept. 20. 21:41
 40/49 Shai-Hulud ***** válasza:
82%

Hát te vagy az, "fizikuskám"???

Még mindig terjeszted a fizikával teljesen összeférhetetlen tanaidat?

Ugyan mondd már meg, te is Csarnay Lászlónál vizsgáztál? És melyik éveben is végeztél?

Pedro

2012. szept. 20. 21:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!