Létezik a belső föld?
Röviden összefoglalva mit szólsz ehhez ?
"Meg kell értenünk : A VILÁGEGYETEMBEN semmi sem úgy működik, mint ahogy azt mi elképzeljük. Mesterségesen gerjesztett hiedelmeink elfedik a valóságot. Tudatában kell lennünk a ténynek, hogy MINDEN BOLYGÓ, SŐT CSILLAG is üreges! Ez az üreg egy élettér, ahol élethullámokat tart az Egy Élő Isten megnyilvánulásban. Ez a normális állapotuk! Ezért ha pl. a földönkívüli civilizációkról beszélünk, akkor előbb meg kell vizsgálnunk, hogy képesek vagyunk-e a helyes megkülönböztetéséi képesség használatára. Ha ez nincs meg, el kell állni ennek a témának a vizsgálatától. Tehát ezek után már hozzá kell tennünk, hogy a fent említett lények az adott bolygó külső vagy BELSŐ felületén élnek-e! Mert a világon semmi nem mindegy! Így annak tudatában, hogy a világegyetemben mindenütt a bolygók külső felére zárták ki a HARAG kirobbanása után a bukottakat, megértjük a kijelentését a beavatottaknak: a „látható világegyetem” a romlottság és bűn lakhelye. Ezek a poklok, ahol a bukott emberiségeknek meg kell tanulniuk a leckét sok-sok fordulaton keresztül a visszatéréshez. Ez az önismeret rögös útja. Szembesülnie kell önnön lényvalóságával, hogy megismerhesse a maga teremtette világot, és ezáltal megtanulja megkülönböztetni a látszatot a valóságtól, mert csak akkor tudja felismerni az Örök Igazságot."
Kérdező, persze, hogy nem vita tárgya, hogy nem léteznek plejádiak.
És de, továbbra is fizikai képtelenség. Csak logikusan kéne gondolkozni, nem ufókat látni minden sarkon.
"ha én nem tudom eldönteni teljesen akkor ti sem tudjátok ezt eldönteni."
Már bocs, de van aki többet tanult mint te... :-DD
Én el tudom dönteni, mert jártam fizikaórára...
Molyember, persze.
Belső nap? Tudod te, hogy mi az a nap?:)
"Lényeg az hogy Én sem tudom eldönteni hogy ez fizikailag megállja a helyét, és akkor ti sem."
Miért, ki vagy te? Valóban úgy gondolod, hogy errefelé nálad okosabb ember nem fordul elő?
Bírom benned, hogy ilyen szerény vagy... :-D
Ha nem hiányoztál volna a fizika órákról, akkor tudhatnád, hogy ez az egész belső földes marhaság egyszerűen fizikai lehetetlenség. Attól, hogy TE nem tudod eldönteni, még más (aki viszont végigülte a fizika órákat) még bizony tudhatja.
Bizony van aki többet tud nálad.
És ez még csak nem is nagy dolog. :-D
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!