Mit Csinálnátok ha megye nagyságú Idegen Űrhajók lepnék el a földet december 21-én?
Figyelt kérdés
Trollok,szkeptikusok,vallásilag elvakultak,Reptoid őrültek, ne irjanak!#UFO #INVÁZIÓ
2012. szept. 5. 23:48
31/37 anonim válasza:
...majd' elfelejtettem... néhány nap múlva kikapcsolnám a Blue Beam -et.
32/37 anonim válasza:
Odaadnám nekik 404-et, hogy vigyék csak őt, ő csesztette őket egyfolytában.
33/37 anonim válasza:
Gyorsan lemennék a pincébe, kinyitnám felülről a harmadik fiókot, és kivenném belőle a csomagolt marihuánát, betekerném és elszívnám. Kétszer. Nem vicc.
34/37 anonim válasza:
ő..izé ..hmm....merre van az a pince, 33-as?
35/37 anonim válasza:
Jajj, úgy imádom mikor a kérdező megszabja hogy ki válaszolhat és ki nem :D
On: Nos, több lehetőséget is látok:
1 Nézek bambán, nem igazán tudom mit csináljak
2 Elröhögöm magam zavaromban, nem tudom mit csináljak
3 Hátratántorodom az ablaktól, vagy onnan ahol épp vagyok, de a lényeg hogy bambulok
4 Felsikkantok, és összecsuklik alattam a lábam, úgy meglepődök
5 Pánikrohamot kapok
Hozzátenném, én ijedős ember vagyok :D
36/37 anonim válasza:
Jol seggbe rugnam oket,mert 22.-en lesz a szulinapom!:-)
37/37 anonim válasza:
én csinálnék pattogatott kukoricát, vennék piát és hátradőlnék a fotelben és nézném a sok idióta ufó mániás agyalágyultnak a szaladgálását!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!