Mit Csinálnátok ha megye nagyságú Idegen Űrhajók lepnék el a földet december 21-én?
Figyelt kérdés
Trollok,szkeptikusok,vallásilag elvakultak,Reptoid őrültek, ne irjanak!#UFO #INVÁZIÓ
2012. szept. 5. 23:48
12/37 anonim válasza:
Örülnék, hogy na, végre, történik valami érdekes is. Ha meg kipusztítanának minket, úgyse tudunk tenni ellene, akkor meg minek parázni?
13/37 anonim válasza:
#1 szó szerint ezt akartam írni. :D
14/37 anonim válasza:
Érdeklődnék, hol lehet rá jegyet venni.
15/37 Antimod válasza:
"Örülnék, hogy na, végre, történik valami érdekes is. Ha meg kipusztítanának minket, úgyse tudunk tenni ellene, akkor meg minek parázni?"
Egyetértek, nagyon kíváncsi lennék rájuk. De nem hiszem, hogy bekövetkezik, és amúgy is hülyék lennének ilyen hidegben jönni...
17/37 anonim válasza:
Lefényképezném, utána főznék egy teát a hideg miatt, aztán jönnék ide Gyakori-ra:D Sok mást nem igazán tudnék, télen még követ is alig lehet találni a hó miatt, amivel megdobálhatnám:D
18/37 anonim válasza:
Hívnám a Doktort, hogy mentsen meg minket :D
19/37 anonim válasza:
Megye nagyságú?
Elköltöznék Középföléről. :)
20/37 anonim válasza:
Megye, vagy nem megy-e?
Én vennék jegyet egy ilyen megyényire egy kis űrutazásra. Arrafelé már úgyis régen jártam. Már nem is emlékszem rá, hogy mikor.
Hallgassátok csak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!