Mi a helyzet a közeledő űrhajókkal?
Én új hírt nem olvastam róla,pedig már kezdtem örülni,hogy látogatóink lesznek.:) Ha érdekel a világvége téma, ajánlok pár linket a teóriákról, jó kis cikkekkel,amik kifejtik a dolgokat.
Itt pedig az űrhajós sztori is,kicsit kielemezve. A sumer-os része volt nekem szimpatikus, arra kíváncsi lennék.
Az, hogy kamu az egész!
Csak képhibák!
Ráadásul, ha megnézed, nem is egymás mellett vannak a képeken, így ez az állítás is megbukott.
"nem is egymás mellett vannak a képeken"
Most ha szét lenne szórva a flottád a világűrben, akkor egy támadás esetén nem biztos, hogy előbb egy helyre összegyűjtöd őket, a célterületre egyszerre odaérkezhetnek több irányból és többféle távolságból is...
"Jelenleg amit a SETI és amit rá pár napra a NASA is megerősítet az év elején azt azóta mostanra tagadják és cáfolják. Gondoljunk csak bele, ha tényleg igaznak hivatalosnak nyilvánítják a hírt akkor az egész földön káosz és tömeghisztéria uralkodna mostanára már."
Ez tipikus összeesküvés-elmélet szöveg. Ha azt mondják, hogy jönnek, akkor jönnek, ha azt mondják, hogy nem jönnek, akkor jönnek, mert hazudnak. Mindegy, mit mondanak, azt hozzák ki a hívők, hogy jönnek.
De olvassuk is el a cikket kicsit pontosabban: állításuk szerint az "űrhajók" sebessége 96000 m/s, ami a fénysebesség háromezred része. Ez nem elegendő ahhoz, hogy másik naprendszerből jöjjenek, mert a leközelebbi csillagrendszer (Proxima Centauri) 4,22 fényévre van, vagyis kb. 12 ezer éve kellett, hogy innen elinduljanak a Földre, holott a Föld csak száz éve hívhatta fel a figyelmet magára a rádió feltalálásával.
A mi Naprendszerünkből pedig azért nem jöhetett űrhajó, mert a Plutón túl olyan kevés a napfény, hogy semmilyen élet nem alakulhatott ki. A Pluto hőmérséklete -229 Celsius fok, egyszerűen nem jut neki elég energia a Napból, hogy beindíthassa az életet.
Szerintem nem véletlen, hogy a cikk szerint 2012 decemberére érkeznének meg az állítólagos űrhajók, mert a sok világvége jóslattal egybehangzik, és kiválóan alkalmas hisztériakeltésre az ügy. Viszont érdemes felhívni a figyelmet arra, hogy az elmúlt ezer év több, mint ötven "hivatalos" egyházi méltóságok és jósok által tett világvége jóslatok közül egy sem vált valóra.
mondom, hogy már évtizedek óta itt vannak a földön!!!!
és készülnek a rejtett csendes megszállásra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!