Mi a helyzet az ufo fronton?
Figyelt kérdés
Mesélhetnétek egykét új dolgot ami veletek történt!Persze ha nemkamu,ill ilyesmi földönkívülis tudjátok mire gondolok!:D2011. dec. 30. 16:13
1/16 A kérdező kommentje:
404 főleg tőled kérdezek mi a helyzet?xd
2011. dec. 30. 16:13
2/16 anonim válasza:
Ilyen kérdéseket tök felesleges kiírni. Ha meg akarod tudni, miért nem írsz neki privát üzenetet? Én is ott szoktam kérdezni tőle, mert ha ide írom ki csak elpoénkodják.
3/16 anonim válasza:
Mért írod ki neki? Hiszen privátba is megkérdezheted.
Ha legalább ki írod éjszaka írd.
4/16 anonim válasza:
A kígyótartói kiszögellést áttörték a reptoidok.
5/16 anonim válasza:
Nem a reptoidoktól kell tartanuk. Hanem a lumbulábiaktól!
6/16 anonim válasza:
Úgy tudom lumbulábiak alfa centauri felől érkező expedíciós hadteste elakadt.
7/16 anonim válasza:
Nekem 404 nem válaszol. Nem akar velem beszélgetni.
8/16 A kérdező kommentje:
nem csak 404 től kérdeztem ha nem tőletek is a reptoid ról meg shut up!
2011. dec. 30. 18:14
9/16 anonim válasza:
Velem annyi történt, hogy csak ezen a héten 3× nem láttam ufót. És ez nem kamu!!! Tényleg nem láttam, pedig kerestem.
Amúgy az Annunakik csapatszállító hajói Karácsony tájékán hagyták el a Neptunusz pályáját, és egyenletes sebességgel közelítenek az Uránuszhoz.
10/16 anonim válasza:
holnap várom a Vénusziakat egy kis szilveszteri piálásra :) semmi extra :D remélem kicsit késnek is, mert még nincs kész a lencse :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!