Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi is a helyzet a démonokkal?

Mi is a helyzet a démonokkal?

Figyelt kérdés

Arra vagyok kíváncsi, hogy milyen kristályok védenek tőlük? Tudnak beszélni? Hogyan lehet elűzni őket? A só tényleg véd tőlük?

Tudom, sok a kérdés, de fontos megtudnom. Előre is köszönöm, és szkeptikusok kíméljenek.!

2011. jún. 21. 17:46
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
77%
Én a kriptonitra esküszöm.
2011. jún. 21. 18:18
 2/34 anonim ***** válasza:
67%
Nem vagyok szkeptikus.Démonaidat mindig te magad teremted.A démonok sosem kívül vannak, hanem belül.A félelmeid, a negatív érzéseid , a megtagadott részeid ők.Hogy só, vagy kristályok védenének tőlük? Ha hiszel abban , hogy védenek, akkor védenek.Mert nem a só vagy a kristály vagy totem vagy kabala a lényeg, hanem a hit.
2011. jún. 21. 18:27
 3/34 Toto652_89 ***** válasza:
Agyban dől el, hogy elkergeted vagy nem... csak rajtad múlik, nem kell hozzá semmi varázslat!
2011. jún. 21. 19:14
 4/34 A kérdező kommentje:
Én most nem a belső, hanem a külső démonokról beszélek. Démont akarunk idézni, és ehhez kellenének információk.
2011. jún. 21. 20:16
 5/34 Toto652_89 ***** válasza:
54%
Normális vagy?! Ne idézz ebbe a világba démont mert pofán csaplak! Nem elég a sok politikus meg döntéshozó?!
2011. jún. 21. 20:46
 6/34 anonim ***** válasza:
49%
Ezt sosem értettem...miért jó nektek ha démont idéztek?
2011. jún. 21. 21:18
 7/34 anonim ***** válasza:
Neked, és a barátaidnak küldeném ezt a linket. OLVASSÁTOK EL AZ ÉGÉSZET! És majd ez után próbáljatok meg úgy démont idézni, hogy ne remegjetek a félelemtöl! http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__1842..
2011. jún. 21. 21:23
 8/34 A kérdező kommentje:
Huh, ez érdekes volt. Szegéyn srácot sajnálom... =/ De mi el tudjuk küldeni a démont, csak éppen idézni nem idéztünk még. Ironikus.
2011. jún. 21. 22:29
 9/34 anonim ***** válasza:

nem, nem tudjátok elküldeni, mert nehezebb és bonyolultabb mint ismerni pár védelmi eszközt.

Drága barátom, inkább ne packázz velük, míg teljesen tudatában nem vagy mindennek, ami téged gyengít vagy támogat velük szemben, s ami a legfontosabb: csavarosabb, furmányosabb ész és kikezdhetetlen erejű szív kell hozzá, hogy biztonsággal tedd, mint amivel most rendelkezel.

2011. jún. 21. 22:47
 10/34 A kérdező kommentje:
Honnan tudod, hogy milyen a szívem? Nem is ismersz. És ezeket a kis praktikákat csak plusznak kérdeztem, elküldeni már küldtünk el démont. Ezért írtam, hogy azt tudunk. És köszi az aggódást, de erre itt vannak a szüleim és barátaim.
2011. jún. 21. 22:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!