Mi is a helyzet a démonokkal?
Arra vagyok kíváncsi, hogy milyen kristályok védenek tőlük? Tudnak beszélni? Hogyan lehet elűzni őket? A só tényleg véd tőlük?
Tudom, sok a kérdés, de fontos megtudnom. Előre is köszönöm, és szkeptikusok kíméljenek.!
Láttuk már a Paranaormal Activityket, iszonyúan imádjuk, az hozta meg a kedvünket egy kis idézésre. (a kedvenc részünk, mikor a másodikban a csajra rákúszik az az árnyék)
Egyik ismerősünk idézett egyet, és nem tudta elküldeni, mert semminek sem nézett utána. Szóval mi mentünk oda, mert mi értettünk ezekhez ennyire, és sikeres volt. De most már idézni szeretnénk.
15 éves vagyok, és ez az eset egy éve történt.
2Korintusziakhoz írott levél 11:14
Iszonyú veszélyes amit tenni akarsz. Ne tedd!
Na, ezért nem írtam le eddig a koromat.
Ezt a evelet megtalálom a neten? Mert nekünk nincsen bibliánk.
am szívesen ott lennék ennél,ezért 2 kérdés:
hol laksz?
idéztétek már?
Én mindig nézem a Discovery Chanelen a Szellemjárás címü sorozatot. Amit tudok javasolni:
1.Csak szakemberre bízd a démonokat és házilag semmi üzés mert csak feldühí
2.A só kör állítólag véd ha beleállsz (sajnos tapasztalatom ezzel még nemvolt)
3.Ha csak szellem vagy egy háborgó lélek akkor egy szimpla papot megkérsz hogy szentelje meg az egész házadat szobáról szoára (pince padlás udvar-t is)
De ha valóban démon akkor a szentelés pár napra lenyugtatja és utánna viszont ujjult erővel kínoz.
Nemnagyon olvasgattam amiket írtatok ezért szeretném megkérdezni hogy miböl gondolod hogy démonotok van?
(Ez nagyon ritka)
00:23-as, ha ezeket szeretnéd megtudni, írj privátban.
Miért ne abban idézzünk? Eddig mindenhol ezt olvastam. Ja, és a kötél egyáltalán nem szükséges, ketten idézünk, és megtettük a szükséges óvintézkedéseket. És már azt is tudjuk, hogy kit idézünk meg. Fel vagyunk készülve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!