Démonokkal kapcsolatban ki mit tud?
Sziasztok!
Először is azt szeretném megtudni, hogy démonok vannak-e köztünk. Ha igen, akkor hogy tudnak átjönni a szellemvilágból? Vagy már valahogy alapból közénk kerülnek?
Egy ilyen démon tud ártani valakiben testileg-lelkileg? Ha igen hogyan csinálja?
Démont is lehet ugyanúgy idézni mint szellemeket?
Válaszokat előre is köszönöm, és a saját vélemények, tapasztalatok, esetleg más démoni dolgokat is szivesen fogadok. :)
diator:18/F
Ha kető tükröt egymásfelé forditasz akkor utat tudsz nyitni a demonok világába de olyan demonok juthatnak át amik elég durvák én félek a demonoktol és igy is tul sokat montam.
diator:18/F
Még hogy bántani még meg is ölhet ez nem vicc demonok vannak és léteznek és gonoszak .
vannak démonok, de csak mesterségesek
pl. mailer-daemon, vagy a hálózati démonok a linuxokon belül
(pl. samba-daemon)
elõzõ vagyok!
unix - rendszerekben háttérben futó processzek. nevük "d"-re végzõdik.
Démonok vannak. Idézni lehet őket, nem feltétlen gonoszak, de nem fognak neked örülni, ha idézgetsz.
Tetszileg-lelkileg ártani? Nos, pszichésen megkínos, amiből igaziból annyit veszel észre h fáj a fejed, kivagy lelkileg és enyhén depresszív leszel...testileg nem nagyon...de álmaidban kísérthetnek.
Persze egy démon, akit megidézel, tuti utálni fog érte, és nyilván nem hagy békén...bár lehet h csak szomorú lesz, mert nem rosszindulatú fajta, de ink. ne próbálkozz, nagyobb az esélye, hogy piszkálni fog.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!