Mi is a helyzet a démonokkal?
Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy milyen kristályok védenek tőlük? Tudnak beszélni? Hogyan lehet elűzni őket? A só tényleg véd tőlük?
Tudom, sok a kérdés, de fontos megtudnom. Előre is köszönöm, és szkeptikusok kíméljenek.!
2011. jún. 21. 17:46
31/34 anonim válasza:
Édes istenem, ezért akartok idézni?! Ennél még az is értelmesebb aki azért idéz hogy eladja a lelkét... - -" És a paranormal aktivity kamu. Egyszer yutub-on láttam egy része töredékét, ahol egy kislány "szelleme" után nézelödtek. Egyszer csak a "szellem" ott állt egy nyitott ajtó elött, és becsapta azt. De nem volt átlátszó meg ilyenek, mint az igazi szellemek, hanem teljes fizikai teste volt. Erre max egy piszok erös démon képes. Szellemeknél lehetetlen. A leg leleplezöbb csak most jön. A kislányt megint teljes alakban lekapták egy fényképezövel úgy, hogy akkor senki se látta. Ami lehetetlen, mert ha az entitás valahogy elérte volna a teljes alakos állapotot, akkor már szabad szemmel is látható lenne. Ha szakértö lennél, ezt tudnád. Most pedig utoljára mondom, NE ÖLJÉTEK MEG MAGATOKAT!!! :(
32/34 A kérdező kommentje:
Oké, figyelj, fogalmam sincs miről beszélsz. A Paranormal activity-nek láttam mindkét részét, és mindkettő egy démonról szól, aki halálra ijeszti a családot, és az első rész végén megszállja a csajt. Szó sincs benne szellemről, pláne nem egy kislányéról. Az egészben nem is látunk semmilyen entitást, csak azt, hogy mik történnek. És persze, hogy kamu, az csak egy (illetve kettő) film!
Nem ez az indokunk, de ez csinált hozzá nekünk igazán kedvet. És nem tudsz minket lebeszélni, pláne látatlanban.
2011. jún. 27. 15:26
34/34 A kérdező kommentje:
Hát, egész jól. Végül is csak Quija táblával beszélgettünk vele. És hát azóta is élünk. :D Ennyit erről, érdekes volt. :)
2012. szept. 25. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!