2012. dec.21-én mi jön ide?
A, nekromorphpedofilkutyák
B, X bolygó
C, A
D, B
Egyéb véleményeket iss várok, hogy mik azok a pontok, amiket űrhajósok láttak, hogy közelednek felénk! Reptoidok nincsenek, és ez az ezotéria oldal tele van blődséggel, mert akkor miért nincs 1! ismétlem 1! olyan kép se a neten, amit az FBI készített vagy egy ember az UFO-król vagy akár egy űrhajóról! Mert mind hamis!
Akkor akármilyen faszi ember aki megy az utcán és lát valakit akkor mért nem fényképezi le...emberek 7 milliárd lakosunk van és naponta több száz ezer hírt hallani lehet h ufókat láttak emberek...de egy kép se :D
Ezen az oldalon is akkora blődségeket irkáltok hogy reptoidok vagyunk meg mi vagyunk az ufók és beszélgetnek velünk álmainkba ...istenem..
Úristen Xd.
Jaj. Ne higyj a világvégében. 400 év alatt több ilyen is volt, és még itt vagyunk. A majáknál ez egy ciklus vége. Mint a keresztényeknél az ezer. És utána mi jött? 1001.
Szerintem is a Vogonok :D
Nem igazán hiszek a médiának, de a napokban bemondták a rádióban, hogy az űrhajósok szerint a világűr büdös. Tuti a Vogonok miatt :D
Viccet félretéve, szerintem valami elcseszett űrállomást szagolgattak :\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!