Itt a bizonyíték az idegenek eljövetelére 2012 és legkésőbb 2013 elejére? Tehát legkésőbb 2013-elején elfognak jönni?
2012. jún. 29. 20:57
1/21 anonim válasza:
Ha már régóta ott vannak, akkor már rég megnyilvánultak volna mindenki előtt. Lehet már itt voltak régebben, csak nem tetszett, amit láttak, és úgy gondolták, hogy nem kockáztatnak.
2/21 anonim válasza:
Igen, ez valóban az ! Köszönjük Diator, hogy a számtalan szkeptikus troll belepofázásai ellenére, akik megszállták ezt a fórumot, te maradtál.
3/21 anonim válasza:
eddig még csak 2012ről volt szó. már tolódik az időpont 2013 felé? És azt sem teljesen értem hogy a maja naptár lejárati dátuma miként kapcsolódik egy olyan eseményhez, mint egy földönkívüli civilizáció kapcsolatfelvétele a mi civilizációnkkal? Eddig csak dimenzióváltásról, rezgésszintnövekedésről, korszakváltásról, és szórványosan világvégéről volt szó. Mikor keveredtek bele a földönkívüliek? Bocs ha énis belekérdeztem, de ez tényleg érdekel. Kinek jutott eszébe belekeverni ebbe a földönkívülieket?
4/21 anonim válasza:
Ők maguk keverték bele magukat. És ők a dátumot is tudni fogják. Úgy, hogy legyetek jók.
5/21 anonim válasza:
Ne haragudj, de egy ilyet én is össze tudok dobni 1 óra alatt. Bár, a szürkés dolog tetszett, de sajnos sok dolog videó hitelessége ellen vall.
6/21 anonim válasza:
Én elhiszem amit az életét kockára tévő úr mond. Elhiszem amíg el nem múlik a 2012-es év.
7/21 anonim válasza:
Ebbe nem mondanak semmi ilyet de a videó nagyon jó :D
8/21 A kérdező kommentje:
3-része van ennek a videónak, ez volt az utolsó része!
A tömeges leszállás nem 2012.december 21-ikei napra esik!!!
Ez a időpont, a mi felemelkedésünk időpontja, amikor egy új dimenzióban találjuk magunkat!
Nakamura hercegnő szavaival élve , ő azt mondta: december 21-én 3nappal és három éjjelen át fog zajlani az a időszak amikor mi a következő dimenzióba kerülünk!
Az idegenek eljövetele, lehet hogy hamarabb befog következni, mint hogy mi átlépjünk a következő dimenzióba!
De legkésőbb, 2013 elején fognak eljönni. Pontos időpontot nem ismerem.
2012. jún. 30. 11:43
9/21 anonim válasza:
Érdekes. Bár aki ezt feltétel nélkül, minden bizonyíték nélkül elhiszi, nem különb a szkeptikusoknál... Én is tudnék ilyet csinálni bármikor, csak egy mikrofon kell hozzá meg megfelelő nyelvtudás.
10/21 anonim válasza:
Kedves kérdező. Ha úgy véled hogy mi át kerülünk egy másik dimenzioba 12. 21. étől, akkor szerencsétlen holdlakók nem látogathatnak meg minket mivel ahogy az ex dolgozó mondja primitivebbek a dimenzio ugró földönkivülieknél. mijen irigyek lesznek hogy nekünk csak ugy hipp hopp sikerül nekik meg fejlett technikávalsem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!