Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Bizonyiték a 2012-es világvégére?

Bizonyiték a 2012-es világvégére?

Figyelt kérdés

Volt a meteor pár napja ami eléget a levegöbe. Pár hónapon belül több hasonló aszteroida fog a légtérbe lépni, és elégni. A baj az, hogy ezek csak törmelékek. Van egy 16,124 Km-es átmérülyű meteor ami keresztezi a Hold pályáját. A NASA szerint, ha becsapodig a Holdba, akkor 87,63 % hogy a Hold keringési pályája ugy változik meg, hogy a Földbe ütközik. A tudosok szerint 2012-ben ütközik a meteor a Holdal.

Linkek, ahol elolvashatod angolul:

www.nasa.com

www.nasa.gov

www.cnn.com

www.bbc.com

2010. márc. 6. 15:51
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
"átmérőlyű"?? a _másik_ "ly"-t használd, tudod amiben nincs "Y". Nincs bizonyíték mivel az egész hülyeség...
2010. márc. 6. 16:05
 2/31 anonim ***** válasza:
Akkor rettegj b@zmeg, rettegj éjjel-nappal!
2010. márc. 6. 16:10
 3/31 A kérdező kommentje:
hé, ez az egyéb kérdések, nem a helyesírás. Ne off-olj.
2010. márc. 6. 16:12
 4/31 anonim ***** válasza:
Hát akkor jöjjön, aminek jönnie kell! :))
 5/31 anonim válasza:
100%
a 2012es világvége a majáktól származik, mindenki máshogyan értelmezi. a lényege az hogy a 13. baktunnál vagy vége ennek a mai kornak vagy előröl kezdődik a maja időszámítás. vannak ilyen honlapok, pont múlthéten írtam ebből a témából cikket :D
 6/31 anonim ***** válasza:
Ne idegeskedj. Mar reagaltak volna. Van egy kozpont, ahol mindent figyelnek. Epp a multkor neztem egy musort, ahol ok mondtak, hogy egyenlore nincs veszely. Ha meg vege akkor vege.
2010. márc. 6. 16:13
 7/31 anonim ***** válasza:

Pár hónapon belül a Föld megtesz vagy 1/2 miliárd km-ert. Komolyan gondolod, hogy összefüggés lehet néhány egymástól több száz millió km távolságban száguldozó kavics és majd esetleg két év múlva érkező meteor közt?

Meteor rajokkal mindig azonos helyet, tehát azonos időpontban találkozik a Föld. Példéul Perszeidák minden év augusztus 11-12-én, Leonidák november 17.

Mutatsz konkrét linket is, vagy csak te találtad ki az egészet?

2010. márc. 6. 16:16
 8/31 anonim ***** válasza:
A maják megjósolták...de a maják Jézus előtt éltek és Jézus 0-ban született és már 0 óta 2010 év eltelt de Jézus előtt a maják lehet, hogy 1000 évvel voltak ... szóval az a 2012 év már réges-rég elmúlt
2010. márc. 6. 16:19
 9/31 anonim ***** válasza:
100%

Az az igazság, hogy én munkámból kifolyólag az általad beírt oldalakból legalább hármat naponta ellenőrzök. Semmi ilyesmi nem szerepel rajtuk mint amit írtál.

Nem tudom hogy honnan vetted ezt az infót, de adj meg egy pontos hivatkozást, mert pl csak a nasa.gov-nak többezer aloldala van. Szerintem csak félreolvastál valamit.

2010. márc. 6. 16:28
 10/31 anonim ***** válasza:
68%

Asztakuva!! ÚristenÚristen!!!! Meghalunk! Kipusztulunk! Jajmileszvelünk!!!!

Lol. Idióta...

2010. márc. 6. 16:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!