Bizonyiték a 2012-es világvégére?
Volt a meteor pár napja ami eléget a levegöbe. Pár hónapon belül több hasonló aszteroida fog a légtérbe lépni, és elégni. A baj az, hogy ezek csak törmelékek. Van egy 16,124 Km-es átmérülyű meteor ami keresztezi a Hold pályáját. A NASA szerint, ha becsapodig a Holdba, akkor 87,63 % hogy a Hold keringési pályája ugy változik meg, hogy a Földbe ütközik. A tudosok szerint 2012-ben ütközik a meteor a Holdal.
Linkek, ahol elolvashatod angolul:
www.nasa.com
www.nasa.gov
www.cnn.com
www.bbc.com
Pár hónapon belül a Föld megtesz vagy 1/2 miliárd km-ert. Komolyan gondolod, hogy összefüggés lehet néhány egymástól több száz millió km távolságban száguldozó kavics és majd esetleg két év múlva érkező meteor közt?
Meteor rajokkal mindig azonos helyet, tehát azonos időpontban találkozik a Föld. Példéul Perszeidák minden év augusztus 11-12-én, Leonidák november 17.
Mutatsz konkrét linket is, vagy csak te találtad ki az egészet?
Az az igazság, hogy én munkámból kifolyólag az általad beírt oldalakból legalább hármat naponta ellenőrzök. Semmi ilyesmi nem szerepel rajtuk mint amit írtál.
Nem tudom hogy honnan vetted ezt az infót, de adj meg egy pontos hivatkozást, mert pl csak a nasa.gov-nak többezer aloldala van. Szerintem csak félreolvastál valamit.
Asztakuva!! ÚristenÚristen!!!! Meghalunk! Kipusztulunk! Jajmileszvelünk!!!!
Lol. Idióta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!