Itt a bizonyíték az idegenek eljövetelére 2012 és legkésőbb 2013 elejére? Tehát legkésőbb 2013-elején elfognak jönni?
Utolsó nem értek veled egyet
Nem csak mi, hanem minden bolygó átfog lépni egy új dimenzióba! A galaxisunk középpontjából sugárzás fog minket érni, a változás más bolygókon hamarabb fog bekövetkezni van olyan bolygó ahol már a dimenzió váltás bekövetkezett.
Ez a sugárzás ami érni fog minket, a dns-ünkre lesz hatással, és a maradék 95%-dns-ünket is fogjuk használni.
Itt is egy kis bizonyíték: http://www.youtube.com/watch?v=jLOuQZLp8vc
Diator te nagy talány vagy számomra.
Vagy sokat tudsz vagy nagyon hülye vagy. :)
Ez a 3 videó nekem is egyik kedvencem lett amióta rájuk találtam.Biztos vagyok benne hogy nagyon sok mindent eltitkolnak előlünk.Remélem hogy neked lesz igazad és tényleg lesz már valami nagyobb előrelépés ami talán már a szkeptikusok arcából is lefarag.
Bizonyos embereknek minden hihetetlen és feldolgozhatatlan amit nem képes megérteni.
Nem állítom biztosra hogy igazak a dátumok de nagyon reménykedek benne.
Nakamura hercegnő, Nibiru, reptoidok, annukakik, szürkék, feketeszeműek, mérleg pasi, a kos a VII. házban, maja naptár....
MEG AKAROK HALNI A BUTASÁGOTOK LÁTTÁN.
hát esküszöm,ti nem vagytok normálisak :D
megálmodta egy japán hercegnő? nem kellett volna nyugtatóra szákét inni és nem álmodott volna ekkora baromságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!