Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Itt a bizonyíték az idegenek...

Itt a bizonyíték az idegenek eljövetelére 2012 és legkésőbb 2013 elejére? Tehát legkésőbb 2013-elején elfognak jönni?

2012. jún. 29. 20:57
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Utolsó nem értek veled egyet

Nem csak mi, hanem minden bolygó átfog lépni egy új dimenzióba! A galaxisunk középpontjából sugárzás fog minket érni, a változás más bolygókon hamarabb fog bekövetkezni van olyan bolygó ahol már a dimenzió váltás bekövetkezett.

Ez a sugárzás ami érni fog minket, a dns-ünkre lesz hatással, és a maradék 95%-dns-ünket is fogjuk használni.

Itt is egy kis bizonyíték: http://www.youtube.com/watch?v=jLOuQZLp8vc

2012. jún. 30. 12:40
 12/21 anonim ***** válasza:
Bár szeretnék hinni benne mert szívesen itt hagynám ezt a dimenziót a sok munka és igazságtalanság miatt. de kitudja lehet ott se jobb.
2012. jún. 30. 12:41
 13/21 anonim ***** válasza:
Nem semmi video. Jó lenne elhinni, de ha igaz lenne már sok sok expediciot inditottak volna oda és a tv ből más se szolna.
2012. jún. 30. 12:56
 14/21 A kérdező kommentje:
sok expedicó volt már ott, a felfedezés után a usa kormánya ment oda. Az első űrhajós is ott volt az expedición: ezt mondta:Felülmúlja a holdon lévő utazásomat.
2012. jún. 30. 13:15
 15/21 anonim ***** válasza:

Diator te nagy talány vagy számomra.

Vagy sokat tudsz vagy nagyon hülye vagy. :)

Ez a 3 videó nekem is egyik kedvencem lett amióta rájuk találtam.Biztos vagyok benne hogy nagyon sok mindent eltitkolnak előlünk.Remélem hogy neked lesz igazad és tényleg lesz már valami nagyobb előrelépés ami talán már a szkeptikusok arcából is lefarag.

Bizonyos embereknek minden hihetetlen és feldolgozhatatlan amit nem képes megérteni.

Nem állítom biztosra hogy igazak a dátumok de nagyon reménykedek benne.

2012. jún. 30. 14:31
 16/21 A kérdező kommentje:
Boknak veszem :)
2012. jún. 30. 15:35
 17/21 anonim ***** válasza:
90%

Nakamura hercegnő, Nibiru, reptoidok, annukakik, szürkék, feketeszeműek, mérleg pasi, a kos a VII. házban, maja naptár....

MEG AKAROK HALNI A BUTASÁGOTOK LÁTTÁN.

2012. jún. 30. 16:01
 18/21 anonim ***** válasza:
Inkább annak írtam mint sértésnek :)
2012. jún. 30. 16:27
 19/21 A kérdező kommentje:
ahogyan mondtam a dolgokat nem én találom ki, én csak közzé teszem... Amiről majd bizonyságot nyerhetünk: [link]
2012. jún. 30. 18:40
 20/21 anonim válasza:

hát esküszöm,ti nem vagytok normálisak :D

megálmodta egy japán hercegnő? nem kellett volna nyugtatóra szákét inni és nem álmodott volna ekkora baromságot!

2012. júl. 5. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!