Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért hisz annyi ember a...

Chrishu kérdése:

Miért hisz annyi ember a reptoidokban?

Figyelt kérdés
Én hiszek a földönkívüliekben de ez a reptoidos cucc marhaság

2012. szept. 4. 13:37
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
0%

Ja és megnéztem a videót. Egészen röhejjjes, néhol olyan badarságokat mond, hogy letépném az arcom. Az hogy Amerika nem húzza sokáig kikövetkeztethető, elég egy ostoba megnyilvánulása a civilizációnak. Ebben a klippben nincs semmi jó, vagy érdekes. Ráadásul aggódni sincs miért, amíg van 2 kezed mag lábad fogod azt azt csinálsz amit akarsz.

I.K.

"Mikor 1694-ben Angliában II. Mária királynő meghalt, a jogászok fekete palástot öltöttek, és máig is hordják."

2012. szept. 7. 12:52
 42/49 anonim ***** válasza:
0%

"A legjobb formája az irányításnak, amikor valaki úgy gondolja hogy szabad, de közben alapvetően irányítva és manipulálva van.

Egyik formája a diktatúrának, amikor ülsz egy börtöncellában és láthatod illetve megérintheted az rácsokat.

A másik formája pedig az, amikor ülsz a börtöncellában, de nem látod a rácsokat és azt hiszed, hogy szabad vagy.

Az emberi faj tömeg hipnózisban szenved. Jelenleg minden ember hipnotizálva van a híradók, politikusok, tanárok, oktatók által.

Egy olyan országban és világban élünk, amit hihetetlenül beteg emberek irányítanak. A szakadék aközött, amit mondanak és tesznek, valójában hatalmas.

A legnagyobb hipnotizőr a Földön, egy hosszúkás doboz a szobák sarkában. Ami folyamatosan mondja, hogy mit kell igaznak hinnünk. Ha megtudod győzni az embereket, hogy amit látnak az valós, akkor megkapod őket. Mert a képedbe fognak röhögni, mikor elkezded nekik ábrázolni a nagy képet, ami valójában történik... "

Ugyan ez történik itt is. Megpróbálod felvázolni az embereknek a nagy képet, ami valójában történik a világban, tehát a valóságot, de a pofádba röhögnek, és gyogyósnak neveznek, akit elmegyógyintézetbe kéne zárni. Nagyon jó példája a hipnotizált embereknek a harmadik válaszoló. Ahelyett hogy elkezdene utána járni a dolgoknak, megbizonyosodna saját tapasztalatai alapján az igazságról, reflexszerűen rávágja hogy baromság, és hogy ez nem létezik, csak mert ő nem rendelkezik kellő információval hogy felfogja, megértse.

Persze most nem csak erről a kérdésről beszélek, hanem úgy általában a dolgokról. Mert ami nem illik bele a társadalom által kialakított valóságukba, az számukra nem is létezik, illetve hülyeség. És az a vicces az egészben, hogy meg sem próbálnak felszabadulni a tudati rabszolgaság alól. Nem is vágynak a szabadságra... Persze ennek is megvan az oka. Sajnos programozva lettek a társadalom "normái" által. Ez folyik egész nap a tv-ből, rádióból, iskolából, plakátokból...stb Aki nem érez késztetést arra, hogy elkezdjen utána járni a dolgoknak, mert nem érzi, hogy valami nincs rendben a világgal, az egész életet úgy éli le, hogy nincs is tisztában a valóssággal, valamint azzal, hogy ki is ő valójában.

2012. szept. 7. 13:35
 43/49 anonim ***** válasza:

Előző!

Leírtál vagy húsz sort de nem mondtál semmit. Semmit nullát, vagy kevesebbet. Üres minden amit írtál. Feleslegesen írtad, áramot pazaroltál, miattad halt meg legalább 2-3 fa és mókus családok zokognak csak azért hogy te ne mondhass semmit.

Mint az összes olyan hozzászóló aki emellett van.

Konkrétan mit kellene tudnunk mit nem tudunk? Mi az igazság? Mit tudsz te... TE!, ami miatt különbül élsz, mint mi?

2012. szept. 7. 13:49
 44/49 anonim ***** válasza:

Nagyon úgy érzem, hogy ti mind gerjesztő trollok vagytok.

I.K.

"1997-ben a felhasználók szoftverrel kapcsolatos problémáinak megválaszolása miatt a Microsoft telefonszámlája több mint fél milliárd dollárral növekedett. Ez több, mint amennyibe a szoftver kifejlesztése került."

2012. szept. 7. 13:50
 45/49 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem volt felesleges leírnom. Nagyon is szükséges volt megjegyeznem ezt a dolgot. Akik már elértek egy bizonyos tudatossági szintet, azoknak nagyon is sokat segítettem ezzel az "irománnyal". Csak ugye ők hozzád hasonlóan nem kezdenek el itt okoskodni, mert tudják, hogy az ég világon semmi értelme sincs. Tudják, hogy semmivel sem lesz jobb nekik, ha valaki egyet ért az "igazukkal".

Attól még hogy valamit sok ember elhisz, még lehet baromság. És nagyon sok dolog az is. Azokra gondolok, amit az emberek bevett normaként használnak.

Sajnálom hogy nem tudtad kibogozni a lényeget ebből a pár sorból. Ebből is látszik, hogy az emberek mennyire nem képesek érzékelni a valódi valóságot. Nem pedig azt, amit elültettek bennük, és amit készen kaptak.

[link]

http://www.youtube.com/watch?v=dvTJD22E2q0

2012. szept. 7. 15:57
 46/49 anonim ***** válasza:
100%

Az első link nem nagy dolog nyilván való. Hány éves vagy, eddig ezt még nem deriváltad le magadban? Ez nem titok, ne állítsd már be úgy mint valami titkos tudást. Már általánosba mondta a magyar tanárunk, hogy ha a nagy többség úgy mondja, hogy az ég zöld, akkor nagy eséllyel a pár kevés is ezt fogja mondani, nehogy kilógjon. Ez a KOLLEKTÍV RÁHATÁS nem nagy kaland, nem titkos tudás, sima természeti jelenség, emberek és állatok közt mindennapos. Ez nem titkos tudás, erre hiába veri magát valaki.

Ebből nem bogoztam ki semmit, ez olyan, mint pl mikor azt mondod, hogy semmit sem csinálhatsz azonnal. Gyerekként elsőre kicsit furcsa, aztán kicsit később belegondolsz, és jé tényleg. De a birka ösztön, már kis iskolában megmutatja magát. Ez kényelmes érv, ha valaki gyíkokkal jön.

A 2+2=5 ös példa meg. Még egy középsulis kis esszében elmenne, amelyik felnőtt embernek ezzel kell fel nyitni a szemét annak mindegy mit hisz.

Másik nagyon fontos dolog.

Ködösít, és általánosságban beszél.

-Nem szabad, hogy elnyomjanak, fel kell nyitni a szemünket, nem lehet hogy rabszolga ként dolgozzunk. Ők akik ott vannak, ahol mi nem vagyunk, és ők gonoszak, de mi.(Főleg én aki jóságos vagyok, és elmondom nektek, hogy mi van így legalább majd vezetőként tisztelhettek)

Mindenki általánosságban beszél, és nem mond 1 (egy!)db konkrét dolgot se, ami mondjuk engem érintene, de persze hogy le birkáznak.

Ami a legviccesebb:

Azt mondjátok, a legtöbb tankönyv, könyv, hiradó, tv-s műsor, netes video baromság, és mind csak hülyíti a népet.

Mire támaszkodva mondjátok ezt?

Könyvben írtakra, UFo magazinban írtakra, Cigi füstös, vagy rosszminőségű elmosódott you-tube videokra. Néhány eddig teljesen ismeretlen ember 1 órás videójára alapozva, ami alá csinosan bevágták a mátrix, vagy a requiem egy álomért alap zenéjét. A legalja még fókusz vagy Blikk riportot is linkel. Ezek alapján birkázol le te meg ti engem, amikor kiröhöglek, ha azt mondod, hogy a politikusokat olyan aranyra éhes gyíkok irányítják akik a dinók rokonai csak elmentek űrhajóval. Tudod te hány ilyen hülyeséghullám söpört végig a világon az emberek történelme során? Valamikor az 1600-1700-as években valahol Franciaországban éhenhaltak nagycsomóan, mert valamelyik ostoba kiszámolta, hogy abban az évben világ végelesz előtte években nem termeltek, viszont mindent felzabáltak. 1960as években ment egy rádióműsor (be is mondták, hogy mese) amiben UFO invázió volt és az emberek közt pánik tört ki és rohangáltak össze vissza. De ott van egy csomó szekta Szcientológusok, Mormonok, Sátánisták, Ilyen meg olyan Démonisták, egy csomó vallás, világnézet és tudományos tézis.

De ti erre jöttök ezzel a mesének is elég halvány sztorival és lebirkáztok mindenkit.

2012. szept. 7. 16:57
 47/49 anonim ***** válasza:
Ha meg veszek egy csokit, amikor nincs rá szükségem de csilli villi meg szemmagasságban van? Nos akkor birka vagyok, ha emiatt megváltozom ok, ha nem akkor meg úgy döntöttem birka maradok. Ha rá se jöttem ,akkor úgy is rájövök egyszer és elgondolkozok rajta, hogy akarok e birka lenni. Ha nem akkor meg birka vagyok és kész ez ennyi. Ezt nem nagy dolog tudni.
2012. szept. 7. 17:00
 48/49 anonim ***** válasza:
Alighanem Én nagyon levagyok maradva., mert Én eddig, szellemről, ufóról és mumusról hallottam...reptájlról is csak a mortal kombatban...Mi ez a sz*r?
2012. szept. 8. 19:24
 49/49 mustafa33 ***** válasza:
Mert azt hiszik ők nyomják a reppet.
2012. szept. 10. 20:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!