Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért hisz annyi ember a...

Chrishu kérdése:

Miért hisz annyi ember a reptoidokban?

Figyelt kérdés
Én hiszek a földönkívüliekben de ez a reptoidos cucc marhaság

2012. szept. 4. 13:37
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
51%

"Mert léteznek ! Tele van a régészet egyértelmű leletekkel mely az Annunakik és Reptoidok itt létét bizonyítják."

Mutass ilyen leleteket nekem légyszíves. Még nem volt szerencsém ilyesmit látni.

2012. szept. 4. 14:56
 12/49 anonim ***** válasza:
15%

"Mutass ilyen leleteket nekem légyszíves. Még nem volt szerencsém ilyesmit látni."

Talán jár utána te a dolognak. Ne itt oltogasd azokat, akik több információval rendelkeznek mint te.

2012. szept. 4. 14:58
 13/49 anonim ***** válasza:
72%

Egyáltalán nem oltogatok senkit. Csak gondoltam ha már ekkora szakértő vagy, mutatsz dolgokat, de hát ezek szerint te is csak kamu lúzer vagy, mert 1 darab bizonyítékod nincs, csak azt tudod hajtogatni h nézz utána. Szerintem szépen kértelek, egy darab rossz szavam nem volt. Ezután ne mondd majd azt h te értelmesebb vagy és nyitottabb bárkinél, mert a dühös kikelésedből látszik h te még a mi "szkeptikus" szintünket sem éred el.

Remélem 404 magával visz téged is az űrhajójával októberben..:D

Máskor pedig gondold át h mit ugatsz oda annak, aki normálisan beszél hozzád, te megvilágosodott reptoid szakértő...

2012. szept. 4. 15:09
 14/49 anonim ***** válasza:
40%
Na, a tág tudásodból semmire nem telik amit mutathatnál?
2012. szept. 4. 15:12
 15/49 anonim ***** válasza:
3%

ma 15:09 a Reptoid szakértők mindíg egy lépéssel előtted járnak... ha nem többel.

Tájékozódj. Ha hallgattál volna bőlcs maradtál vólna. -.-

2012. szept. 4. 15:12
 16/49 anonim ***** válasza:
54%

"Miért hisz annyi ember az istenben?"

Mert legális és senki nem szól be érte.

2012. szept. 4. 15:22
 17/49 anonim ***** válasza:
42%

Én megpróbáltam, sajnálom ha nem éltek a lehetőséggel. :) Dobáld csak a jelzőket, egy szép napon úgy is vissza ütnek rád...

Minden jót!

2012. szept. 4. 16:27
 18/49 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem baromság az egész reptoidos hit,persze lehet ,hogy tévedek. Kommentekre reagálva ,kedves névtelen reptoid szakértő ,nem kérünk sokat csak egy bizonyítékot amitől nem az merül fel az emberben ,hogy "ezt a baromságot" hanem "hmm ez érdekes". Szerintem túl kényelmes azzal takarózni ,hogy nem értenétek ,nem hisztek nekem ,nem nyitott az elméd és más hasonszőrű baromságokkal.
2012. szept. 4. 16:35
 19/49 x) ***** válasza:
80%

1. Kis Coffos hogy a francba nem bannoltak még? Vagy 5en jelentettek már elvileg. Agyamat eldobom...

2. A reptoidokban nem hisz senki. Legalább is ezen a fórumon, akik minden kérdés alá odaírják hogy a reptoidok így meg úgy azok csak trollkodnak mert ennyire ostobák. Nyilván van aki szentül hiszi hogy léteznek, de ők meg nem itt fogják bizonygatni. Egyébként engem is érdekelne hogy szerintetek mit is jelent az hogy bizonyíték, mert akárhogy kerestem sehol nem találtam hiteles bizonyítékot a reptoidok/annunakik létezésére. Persze, rámagyarázni én is rá tudnám de pár beszámolón kívül semmit nem találtam, főleg nem hiteles forrásból származót.

2012. szept. 4. 16:37
 20/49 A kérdező kommentje:

Köszi a normális válaszokat!

Amúgy én 1 dolgot találtam ami bizonyítja az anumakik vagy micsodák létezését: a Holdon találtak egy furcsa holttestet és roncsokat(bár hozzáteszem, ez tuti kamu).

2012. szept. 4. 17:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!