Alajé plejádi vagy ember? Miért nem szólt hogy nem jönnek el?
Azt nem értem, hogy a youtubeon mindenhol Alajéval azonosítják a Plejádokat és a fénymunkásokat, akiknek köszönhetően felemelkedünk december 21-én, bár ebben már nem vagyok annyira biztos. Alajé ki ? Ember aki tartja a kapcsolatot a Plejádiakkal vagy egy plejádi ? Honnan tudjuk hogy ők plejádiak ?
Ha Alajé ismeri a plejádiakat miért nem szólt hogy nem jönnek, egy plejádi rajongó kinnt tőltötte az estét a parkban várta hogy leszálljanak az utcájába is a pljádiak, Alajé ezt miért engedte ?
Alajé szerint nem időpontokban gondolkoznak a pljjádiak, akkor miért mondják hogy dec 21-én lesz a felemelkedés ? Nekik nincsen naptáruk ? Ki találta ki ezt az aug 4-i időpontot ? Mi az igazság?
A plejádiak másképp számolják az időt, pl: a csillagokból ahogyan az őseink is tették és amiből a maja naptár is készült. A maja naptárat kiszámolták és dec 21-re esett a vége. Majd asztrológusok utána néztek és bizonyos maják által feljegyzett csillagokban megírt időpontok vannak előre megírva amit ugye nem lehet hamisítani. Ez ott a csillagokban, kiszámolható. Vannak mérhető dolgok is, mint pl: foton öv. Amibe 1987ben léptünk be egy kis időre és könyvet is írtak róla NASA tudósok;). Sok dolgot azért fedeztek fel mert beléptünk a foton övbe, stb.
Aug 4. egy "kamu" időpont volt. Ha tudnád mi van a háttérben akkor tudod miért, ha nem akkor nézz utána, itt picit hosszú lenne leírni, sok ember nem is értené meg, untatni sem szeretném a sok ember álló vizét, így aztán sok sikert a keresésben, és persze mindenki döntse el, mit hisz, vagy miben hisz, mit fogad el.:)
Alaje egy olyan személy aki ezelőtt a plejádi csillagrendszerben élt magasabb dimenziókban, de saját akaratából úgy határozott, hogy kettéválasztja tudatát és két különböző testbe küldi. Így most jelen van a mi világunkban, fizikai testben és a másik testben a fény időutazója. Te sem éltél mindig a Földön, előző életedben talán máshova inkarnálódtál.A lelked dönti el mit akar megtapasztalni.
A plejádi rajongó tudhatná, hogy ha Galaktikus föderáció tömeges leszállást tervezne, nem kötné dátumhoz. Cselekednének amikor az idő megfelelő. Ezért hát ők sosem jelölték ki a dec 21. dátumot a felemelkedés napjává.
Ez mind benne van a videójában.
Ez csak egy újabb kifogás, hogy miért marad el a jövetelük.
És a felemelkedéshez, amúgy sincs rájuk szükségünk.
Jó nagy lehet az arcuk, hogy, ha ezt hiszik. A felemelkedés nem egy-két szerencsétlen által fog végbe menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!