Szerintetek lehetséges, hogy egy távoli óriásbolygón akár 2, de több értelmes életforma is kialakulhatott?
Tehát mondjuk az egyik a kígyófajtákból fejlődött ki, a másik az emlősökből, harmadik a növényekből!
Ez szerintetek lehetséges?
Persze a földön egy értelmes faj van, csak más a színünk, de attól még ugyanaz a faj, de más bolygókon akár kialakulhatott több értelmes faj is?
Véleményem szerint ki fejlődhet ilyen de ezzel csak az a probléma ha már tudnak egymás létezéséről vagy a másik kontinensekről akkor biztos hogy támadják egymást folyamatosan és egy idő után az egyik faj a másikat el fogja nyomni vagy kiirtani.
növényekből nem alakulhat ki mert ahhoz kell agyi működés...és neki csak sejt szintű működésük van...a növények nem alkalmasak a komolyabb fejlődére mivelhogy nem is tudnak mozogni...sajnos ez van.
de, ha mondjuk a növények kereszteződnnéek valahogy valamelyik állattal!! akkor lehetséges nem?
de nem is ez a lényeg, hanem 3 faj és kész, mondjuk mindhárom faj lehet emlős is akár vagy kígyóféle!
egyébként ha tudnának a fajok egymásról akkor még nem biztos kiírtsák egymást, a földön sem írtódtak ki a feketék, sárgák, zöldek, cigányok, pedig régebb még nagyon le voltak maradva az európai fehérektől!
Nem hiszem. A bolygók tektonikus lemezmozgása miatt nem tudnak elszeparálódni. A föld lemezei is folyamatosan mozognak, pár millió évvel még egészen máshogy nézett ki a föld is. Jelenleg is közelít Európa fele Amerika, de csak sok millió év múlva fognak egymásba olvadni.
A lemezmozgás amúgy elengedhetetlen az élet kialakulásához. Illetve a föld magjának aktivitása elengedhetetlen, ami elektromágneses teret képez a föld körül, illetve ez az oka a tektonikus lemezmozgásnak. Ha nem lenne ez az erőtér, tehát leállna a föld magja, akkor nem védene minket tovább a nap halálos gamma sugárzásától, és ennek hatására olyan változások mennének végbe a génjeinkben, ami kipusztítana minden élőlényt a bolygón. Max a tengerek legmélyén élő állatok maradnának életben, de ők sem sokáig, mivel a föld belsejéből származó geotermikus energia nem főzné tovább a tengerek alját. Felborulna a föld egyensúlya, ami lehetővé tette az élet létét.
"növények kereszteződnnéek valahogy valamelyik állattal"
Ezt csak ugye viccből írtad?
miért írtam volna viccből???
egyébként meg félrebeszéltél, a földkéregmozgásnak mi köze van az ufokhoz? hát ha mozog, ha nem attól még azon az adott bolygón élhetnek ufok!
Bocs hogy nem vagyok olyan intellektuális létforma mint te, hogy meg tudnám fejteni a titkos írásod, de én akárhogy is olvasom, sehol nem látok UFO-t a kérdésedben!
Bemásolom neked is, hátha elfelejtetted:
"Szerintetek lehetséges, hogy egy távoli óriásbolygón akár 2, de több értelmes életforma is kialakulhatott?"
Erre válaszoltam neked. Mi a probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!