Miért hisz annyi ember a reptoidokban?
Mert ahelyett hogy itt okoskodnának, elkezdenek utána járni a dolgoknak, sok információt gyűjtenek az egészről, és megbizonyosodnak arról, hogy nagy valószínűséggel tényleg létezhetnek, mivel minden bizonyíték erre mutat. Persze ez a reptoid téma egy sokkal nagyobb témának egy kis része, szóval amíg nem érted meg a nagy témát, addig a reptoidosat sem fogod. És azt fogod hinni, hogy ez csak pár "idióta paranoiás" ember agymenése.
Annyit tudok tanácsolni, hogy nyitott elmével kezdj el utána járni a dolgoknak, és magad is megfogod tapasztalni azt, amiről beszélek.
"nagy valószínűséggel tényleg létezhetnek, mivel minden bizonyíték erre mutat"
Kérlek mutass akkor bizonyítékokat, én nyitott vagyok a dologra.
regen koboldoknak hivtak oket:) mi eaz felnottek:P?
Mint a viccben
Mami-Nezd kislanyom felnottek a hupikektorpikek.
Lanya-Mami ez az Avatar.
regeszet csontokkal foglalkozik ha kinyultak mar mindegy nem?
Tudnék ezernyi videót belinkelni, de azokra úgy is csak rámondanátok hogy közvetett bizonyíték, meg hogy hülyeség. Már elmondtam. Ha nem te jársz utána, nem győződsz meg róla saját tapasztalataid alapján, akkor nem fogod tudni, maximum elhinni! A tudás és hit között óriási különbség van. Például ha most belinkelnék ide valamit, úgy sem értenéd meg elsőre, maximum csak akkor, ha már több információval rendelkeznél a fenn említett "nagyobb témát" illetően.
Ez az egész olyan dolog, hogy amíg nem tágítod ki az elméd, addig csak hinni tudsz istenben. Azonban ha kifejleszted a tudatosságodat, már biztosra fogod tudni.
Ezeket a magasztos dolgokat pedig nem lehet megérteni egyszerű információ cserével. Ehhez nyitott elme, és bölcsesség szükségeltetik. De hiába magyarázom én ezt, úgy sem fogod megérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!