Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit szóltok ezekhez a Nasa...

Mit szóltok ezekhez a Nasa titkokhoz?

Figyelt kérdés

Szerintetek igaz?

http://www.youtube.com/watch?v=r_9L_NXYyVA

http://www.youtube.com/watch?v=D2NUXUzqpbk

http://www.youtube.com/watch?v=62so62nyxro

ha valaki nem akarja végig nézni:

1. Léteznek más dimenziók és síkok, amik úgy épülnek egymásra, mint amikor a paplanokat egymásra rakjuk.

2. A Mars bolygó lakott volt, de az ott élő élőlények felélték.

3. A Hold sötét oldalán élnek idegenek, és sok bázisuk van ott, amikkel az Apollo programkor találkoztak, de kiretusáltak a képeket amikor megmutatták nekünk.

4. A Föld üreges, és a Föld két sarki a nyílásán belül élőlények élnek, és van egy központi csillag a Föld belsejében.

5. Roswellnél az a csészealj tényleg egy űrhajó, és földönkívüli holttestek voltak benne.

6. Vannak olyan földönkívüliek, amik folyamatosan látogatják a bolygót. Vannak jóindulatúak, és vannak olyanok is amik embert, állatot és növényt magukkal visznek hogy megvizsgálják, cserébe technológiájukat tárnák föl az emberiségnek. És szerződést is kötöttek velünk. De mivel a világunk úgy állítja be, hogy nem léteznek, egy nap a Föld minden részén nagy űrhajókkal fognak leszállni, hogy bebizonyítsák. 2012-2013 körül.

7. A NASA és a világ kormányai letagadják az UFO-észleléseket, meghazudtolják, pedig mindannyian tudják, hogy léteznek földönkívüliek.

Most csak így röviden elmondtam, de a videóban több minden van. Szerintetek igaz? :/ kicsit meglepődtem, de annyi komment van a videók alatt, nem tudom melyiknek higyjek. itt talán több olyan van aki ért hozzá. vannak olyan történetek amik elég hihetőnek tűnnek, de vannak olyanok is amik olyanok mint a mesék. de mivel egy ember mondja, így vagy igaz vagy hamis az egész.. legalábbis szerintem. szerintem a 4. és a 6. a leghihetetlenebb. ti mit gondoltok?

2012. aug. 30. 16:20
1 2 3
 21/24 anonim válasza:

Előző vagyok. #17-nek:

Nem, nincs bizonyíték, (legalábbis nem tudunk róla) de azért ha jobban belegondolsz, elég logikus...

2012. szept. 14. 20:56
 22/24 anonim válasza:

Ahhoz, hogy a NASA-nak van-e eltitkolnivalója...csak annyit fűznék hozzá, hogy abban igazatok van, hogy a NASA-nak nincs...DE, ha a NASA felfedez valamit, valami olyant, amiről nem bisztos, hogy nekünk tudni kéne, 1 perc sem telik el és ott vannak a felelős szervek, mint Nemzetbiztonság meg stb. és azonnal megpróbálják "átvenni" az ügyet és át is veszik! Mert mára már őket(a NASA-t, a Nemzetbiztonságot, MINDENT...a háttérből, névtelen emberek) is irányitják, mindent és mindkit irányitanak, vagy tudatosan vagy tudat alatt. Ez tény. Ha tetszik, ha nem, utána lehet nézni...és kétlem, hogy nem érdekelné őket ez a téma, ha esetleg érkezne valami történelmi fontosságú esemény.

Tehát, mi csakis olyan információkat fogunk megtudni amit ők szeretnének megadni...egyebet semmit(hacsak nem nézünk alaposan a sorok mögé) :) Emiatt nyugodtak lehetünk.

2012. szept. 19. 15:39
 23/24 anonim válasza:

1. letezhetnek mas dimenzio sot szerintem leteznek es hatassal vannak az eletunkre viszont mi ezt nem erezzuk.

2.valoszinutlen

3.ha a foldonkivulieknek volna ott bazisuk,tegyukfelsokkal inteligensebbek mar ojan tehnologiajuk van hogy az ember csak 1.000.000 ev mulva jutna arra a szintre miert nem foglalnak el a foldet?

van meg:olaj,benzin,foldgaz,arany,ezust. tehat a 3 as sem valoszinu bar lehet hogy csak azert nem foglaljak el a foldet mert kesobbi celjuk van,miert ne barmi elkebzelheto

4. 0,00%,itt csak emberek vannak akik inteligensek,bar nem mindenki

5. valoszinutlen,bar nem lehetelen.

6.xD persze majd nem tom hagy millio fenyev tavolsagbol ide jon eggy faj azert hoggy eggy csomo huje csodalja meg oket(ez teleg lefarasztott)

7. igy igaz(foldonkivuliek leteznek bar ezt nem ertem minek letagadni

2012. dec. 27. 18:54
 24/24 anonim válasza:
Kérlek emberiség! Nem olyan nehéz gondolkozni! Esküszöm egyre jobban megértem azt ha valaki öngyilkos akar lenni! Ki akar EBBEN a világban élni?! Szánalmas! Kicsit kellene gondolkozni! Mára már minden hitem elveszett az emberiség iránt! Ezeken már csak röhögni tudok! Aki ezeket kitalálja...😂😂 És aki elhiszi!😂👏 Gratulálok! Nekem csak egy kérdésem van: MIÉRT?! Miért teszi ezt velem az emberiség?!
2017. aug. 16. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!