Mit szóltok ezekhez?
100%, hogy igaziak, akiknek mutattam, mindig az volt a reakciója, hogy többfajta csontból összeragasztott átverés. De azt mondta nekem egy régész, hogy igazi, és ő rengeteget foglalkozott ezekkel. Tehát nem olyan válaszokat várok, hogy átverés.
"100%, hogy igaziak, akiknek mutattam, mindig az volt a reakciója, hogy többfajta csontból összeragasztott átverés."
Te figyu má' ... Kihagytál egy szót ;)
100%, hogy NEM igaziak, akiknek mutattam, mindig az volt a reakciója, hogy többfajta csontból összeragasztott átverés.
Nnnnnna kijavítottam neked :P
"Tehát nem olyan válaszokat várok, hogy átverés."
pedig az.
arra meg nagyon kíváncsi lennék, hogy az a "régész" hol szerezte a diplomáját...
Ügyesebben fotosoppoljanak, a szövegben 3-5 méteres emberről írnak, a képek között meg van amelyiknek csak a feje van vagy másfél méter.
Az ógörög lista különben lehet akár hiteles is, a görög templomokban sok masztodon- meg mammutcsontot őriztek azzal hogy Ajaxé vagy küklopszoké volt.
"Tehát nem olyan válaszokat várok, hogy átverés. "
Mégis mit vársz? Óriások, ufo, lochness, szellemfotózás, lélekvándorlás stb, stb. Mindre százával vannak "bizonyítékok", de valahogy a tudományos életben nem nagyon tűnnek fel :)
Egyébként szerintem kimondottan jók a képek, árnyékok a helyükön, nincsenek trehány stemplizések, abszolút hitelesek, profi munka. De simán el tudom képzelni, hogy a helyszínen mintáztak meg 1-2 csontvázat.
A modern geometriájú fogaskerék viszont kilóg a sorból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!