Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit szóltok ezekhez a Nasa...

Mit szóltok ezekhez a Nasa titkokhoz?

Figyelt kérdés

Szerintetek igaz?

http://www.youtube.com/watch?v=r_9L_NXYyVA

http://www.youtube.com/watch?v=D2NUXUzqpbk

http://www.youtube.com/watch?v=62so62nyxro

ha valaki nem akarja végig nézni:

1. Léteznek más dimenziók és síkok, amik úgy épülnek egymásra, mint amikor a paplanokat egymásra rakjuk.

2. A Mars bolygó lakott volt, de az ott élő élőlények felélték.

3. A Hold sötét oldalán élnek idegenek, és sok bázisuk van ott, amikkel az Apollo programkor találkoztak, de kiretusáltak a képeket amikor megmutatták nekünk.

4. A Föld üreges, és a Föld két sarki a nyílásán belül élőlények élnek, és van egy központi csillag a Föld belsejében.

5. Roswellnél az a csészealj tényleg egy űrhajó, és földönkívüli holttestek voltak benne.

6. Vannak olyan földönkívüliek, amik folyamatosan látogatják a bolygót. Vannak jóindulatúak, és vannak olyanok is amik embert, állatot és növényt magukkal visznek hogy megvizsgálják, cserébe technológiájukat tárnák föl az emberiségnek. És szerződést is kötöttek velünk. De mivel a világunk úgy állítja be, hogy nem léteznek, egy nap a Föld minden részén nagy űrhajókkal fognak leszállni, hogy bebizonyítsák. 2012-2013 körül.

7. A NASA és a világ kormányai letagadják az UFO-észleléseket, meghazudtolják, pedig mindannyian tudják, hogy léteznek földönkívüliek.

Most csak így röviden elmondtam, de a videóban több minden van. Szerintetek igaz? :/ kicsit meglepődtem, de annyi komment van a videók alatt, nem tudom melyiknek higyjek. itt talán több olyan van aki ért hozzá. vannak olyan történetek amik elég hihetőnek tűnnek, de vannak olyanok is amik olyanok mint a mesék. de mivel egy ember mondja, így vagy igaz vagy hamis az egész.. legalábbis szerintem. szerintem a 4. és a 6. a leghihetetlenebb. ti mit gondoltok?

2012. aug. 30. 16:20
1 2 3
 11/24 Shai-Hulud ***** válasza:
34%

"Ilyenkor jusson eszedbe, hogy a fizika törvényei szerint a gömbvillámnak sem szabadna léteznie..."

Esetleg leírnád, hogy melyik az a fizikai törvény, amelyik tiltja? Sajnos én nem tudok ilyenről.

"Ha megnézed az egész fizika és a világszemlélet 500 évenként változik."

Ez nem igaz. A fizika nem változik, csak mi tudunk egyre többet róla. De a régebben felfedezett, vagy megalkotott törvények sem "tűnnek el", hanem csak pontosítjuk, korrigáljuk azokat. A newtoni mechanika (a saját korlátai között) ma is érvényben van, csak a relativisztikus fizika pontosabb, általánosabb.

"Régen aki azt hitte gömb alakú a föld kinevették és megvetették."

Sőt, meg is égették. De ezt azt hiszem, nem a fizikusok követték el, hanem az egyház...

"A fizika csak egy emberek által kitalált szánalmas próbálkozás a világ működésének leírására."

Szánalmas??? Azért egészen használható dolgokat lehetett az ilyen "szánalmas" próbálkozások alapján készíteni, nem gondolod? Pl. a számítógép, amin most ezt olvasod, vagy a GPS rendszerek, a mobiltelefon, stb. Valóban "szánalmas" próbálkozások. :-D

"Az egész világegyetem olyan hatalmas és olyan dolgok történnek és vannak ami emberi ésszel felfoghatatlan."

Ezzel egyetértek. De azért sokan próbálkoznak azzal, hogy megismerjék, megértsék, és törvényszerűségekbe foglalják ezt a hatalmas világegyetemet. (Látom, te nem tartozol közéjük.) És eközben persze hogy vannak tévedések, melléfogások is, de ezeket előbb-utóbb a tudomány önmaga korrigálja is - hiszen egy hibás nézet cáfolatához egyetlen bizonyíték is elég...

A fizikai törvények mindig, minden esetben érvényesek - maximum mi nem ismerjük még azokat eléggé. Az iskolai tananyag pedig a mindenkori ismereteinknek, tudásunknak megfelelő, ami lehet, hogy nem elégséges, viszont nem is téves - bármennyire is jól esne ez annak, aki nem szeret fizikát tanulni... :-)

Pedro

2012. szept. 1. 08:46
 12/24 anonim ***** válasza:
54%

Fizikai törvényszerűségek amiket áthág a gömbvillám:

-Képesek minden átmenet nélkül megjelenni zárt térben

-Tárgyak hullhatnak ki belőlük, vagy tárgyakat nyelhetnek el

-Nem hat rájuk a gravitáció, szél

-Energiatartalmuk alapján több milliárd fokosnak kéne lenniük, viszont ha valaki mellett elhaladnak, akkor az illető többnyire nem érzékel hőt

-Meggörbítik a fémeket, felmágneseznek szigetelő anyagokat, megváltoztatják a színét a tárgyaknak, stb

"Szánalmas??? Azért egészen használható dolgokat lehetett az ilyen "szánalmas" próbálkozások alapján készíteni, nem gondolod? Pl. a számítógép, amin most ezt olvasod, vagy a GPS rendszerek, a mobiltelefon, stb. Valóban "szánalmas" próbálkozások"

Ne ilyen kis dolgokban gondolkodjál. A fizika célja a körülöttünk lévő világ leírása. Azért írtam hogy szánalmas, mert sose fogjuk tudni megfejteni a világegyetem minden titkát és törvényszerűségét csak egy kis szeletét a világnak. Sőt még talán a közvetlen környezetünket sem. Most is ahogy ezt olvasod, olyan dolgok vehetnek körül amit te nem is érzékelsz és olyan dolgok történhetnek körülötted ami meghaladja a felfogóképességedet. Tipikus mai nevetséges felfogás, hogy a tudománnyal az egész világ urai lehetünk.

2012. szept. 1. 11:35
 13/24 Shai-Hulud ***** válasza:

Hát az általad leírt jelenségeknek megvan a fizikai magyarázata. méghozzá elég régen...

-Képesek minden átmenet nélkül megjelenni zárt térben

"Adva van egy szokatlanul erős villámcsapás, az energiasűrűség a kritikus érték fölé megy, gömbvillám keletkezik, ám ez a gömbvillám szükségszerűen a tér egy egészen más pontján jelenik meg. A keletkezett szuperszimmetrikus részecskék már megszületésük pillanatában "megérzik" egymás jelenlétét az ezen az energia-szinteken működő más jellegű gravitációs- és elektrogyenge kölcsönhatások révén. Mivel "idegenek" ebben a világban, azonnal egy helyre igyekeznek, s ez a hely jelen esetben egy gömbfelület."

-Tárgyak hullhatnak ki belőlük, vagy tárgyakat nyelhetnek el

"Ha a töltések áramlását valami akadályozza a gömbvillám felé, akkor maga a jelenség indul felkutatásukra, "matat" utánuk. Ebben az esetben szinte képes bármin keresztülhatolni, látszólagos energiaveszteség nélkül. Amennyiben a visszamaradó szuperszimmetrikus, pozitív töltésű részecskék közötti taszítóerő felülmúlja a közöttük ható vonzó magerőket, még mielőtt a gömbvillám energiaszintje a visszatükröződési energiaszint alá csökken, úgy a képződmény a megfigyelő szeme láttára robban fel.

A gömbvillám tehát képes arra, hogy tárgyakat "vigyen" egyik helyről a másikra."

-Nem hat rájuk a gravitáció, szél

Egyetlen elektromágneses jelenségre sem hat (észrevehető mértékben) sem a gravitáció, sem a szél.

-Energiatartalmuk alapján több milliárd fokosnak kéne lenniük, viszont ha valaki mellett elhaladnak, akkor az illető többnyire nem érzékel hőt

"A gömbvillám anyagának hőmérséklete milliárd fokos nagyságrendű. Hogy mégsem érezni pokoli tüzét, azt igen könnyű belátni abból, hogy a szuperszim-metrikus foton, a gömbvillám hősugárzásának hordozója, a mi műszereink és érzékszerveink által érzékelhetetlenül sugárzik szét a térben. A gömbvillámot azért látjuk egyáltalán, mert részecskéi ionizálják a közvetlen környezetében levő légköri részecskéket, s lényegében ezt látjuk, s nem magát a gömbvillámot!"

-Meggörbítik a fémeket, felmágneseznek szigetelő anyagokat, megváltoztatják a színét a tárgyaknak, stb

Erre bármelyik erős elektromágneses jelenség képes.

[link]

Igen, tudom, hogy ezt olvastad - csak nem igazán értetted. :-D De ez nem baj.

Viszont legyél tisztában vele, hogy a gömbvillám (azaz "matató ménkű") már régen csak egy különös fizikai jelenség, és nem valami természetfeletti csoda.

Pedro

2012. szept. 1. 15:30
 14/24 anonim ***** válasza:

Nem azt olvastam.

De gratulálok te okosabb vagy mint a világ legnagyobb fizikusai.

2012. szept. 1. 16:50
 15/24 Shai-Hulud ***** válasza:

Köszönöm a gratulációt, de úgy látszik elkerülték a figyelmedet a válaszaimban az idézőjelek.

Valamint ott van a link a válaszom alján.

Nem én vagyok okos, hanem azok a fizikusok, akik ezeket állítják.

Csak meg kellene nézni a belinkelt oldalt.

(És akkor rögtön láthatnád, hogy SZÓ SZERINT az általad kiírt felvetésekkel kezdődik... - de te ezeket nem is láttad, ugye? :-D)

Pedro

2012. szept. 1. 21:18
 16/24 anonim válasza:
A 3., 4. és 6. biztos h nem igaz. Gondolj bele, Ez lehetetlen! Már csak fizikailag is, de egyébként is!
2012. szept. 4. 18:55
 17/24 anonim válasza:
Valószínűtlen. Ezekre a pontokra nincs bizonyíték.
2012. szept. 4. 19:00
 18/24 anonim ***** válasza:
arról a központi csillagról annyit,hogy ha végignézted volna és odafigyeltél volna akkor tudnád.hogy ő az a bennfentes is azt mondta,hogy nem állítják ők sem,hogy létezik központi csillag,amúgy az szerintem hülyeség, Roswelli ügy az még hihető
2012. szept. 7. 20:49
 19/24 anonim válasza:

4. pont: Szerintem igaz lehet!!! Ismeritek a Lacerta-interjút?? [link]

Ezt már rég ismertem, végigolvastam, ezt a NASA-s leleplezést pedig csak most...de végignéztem és sok dolog megegyezik bennük :O

Pl. az interjúban ez a lény is azt állítja, hogy föld alatti városokban élnek, meg vannak űrhajóik és fegyvereik, és hogy a legnagyobb telepeik a sarkoknál vannak, épp úgy ahogy a videóban is elhangzik.

Nagyon érdekes, aki teheti olvassa el!

2012. szept. 8. 23:30
 20/24 anonim válasza:

2.) Igen, elég valószinű, hogy felélték (szerintem a Földön is voltak; piramisok, arc, /a Marson, és a Földön is vannak!!!/ stb... ) , márcsak azért is, mert a Mars "légkörét" nagy részben szén-dioxid alkotja, amit ugyebár (elsősorban) a tüdő bocsát ki.

A többiről is van véleményem, csak azért nem írom ki, mert nem akarom, hogy lepontozzanak, úgyhogy, ha érdekel, akkor légyszi írj privátba.

2012. szept. 14. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!