Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ha Beismernék az idegenek...

Ha Beismernék az idegenek létezését megdőlne az egész"Egyház"?

Figyelt kérdés

Személy szerint én örülnék neki..Mer Isten nem létezik

Csak istenek vannak akik az idegenek(-_ö)

Biztos azzal jönnének egyből hogy a bibliában benne van

meg ilyenek..Am tényleg benne van csak máshogy értelmezve..

2012. aug. 29. 12:23
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
25%
Nem tudom megdőlne-e, de attól, hogy te nem hiszel Istenben, lehet, hogy mások is imádják őt nem csak az emberek.
2012. aug. 29. 16:59
 22/25 anonim ***** válasza:
37%
Az egyház akkor fog megdőlni ha rájönnek a hívek az igazságra.Ugyanez a helyzet minden csoportosulással ami hazudik és hatalmat gyakorol.
2012. aug. 29. 18:16
 23/25 A kérdező kommentje:

"Hadd ne másoljam be azt a 3 levelet amit nekem küldtél pár hete:) Ugyanis az egyik kérdésednél nem tetszett pár válaszom, mivel hármat is írtam, persze nem tudhattad, hisz névtelenül írok, ezért mind a 3 válaszra küldtél egy any*zós levelet. És akkor te nevezel zakkantnak másokat?:) Gondold át sztem:)"

Hallod nem érdekel a hülyeséged:)Te haszontalan vagy és megérdemelted és nem tagadtam azt hogy neked nem küldtem!

Na pá haszontalan!

2012. aug. 30. 18:41
 24/25 anonim ***** válasza:
89%
Az az érzésem hogy a regisztrációhoz intelligenciatesztet kellene mellékelni...
2012. aug. 30. 19:10
 25/25 anonim válasza:
szerintem az hogy a földön kívül van e élet az nem befojásolná azt hogy van e isten a ketönek nincs egymáshoz köze, pld az evolucio is csak azt bizonyitja be hogy hogyan történt de azt nem hogy miért.
2012. szept. 9. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!