Nem szeretném sértegetni 404-est, de annyira valószínűtlennek tűnik ez az egész amit elmondott. Biztos élnek idegenek a világűrben, de akkor sem hiszem el, bocsánat. Valaki látta már a bizonyítékokat?
"Bizonyítsd be hogy léteznek és hogy 404et nem csak egy unatkozó gyökér találta ki. :)"
Miért bizonyítanám be? Mitől lesz nekem jobb ha én bebizonyítom neked? Nekem semmitől sem lesz jobb, ergó nem érdekel hogy elhiszed-e.
A másik meg az, hogy ha nem SAJÁT MAGAD jársz utána a bizonyítékoknak, akkor úgy sem fogod megtanulni, és úgy sem fogod megérteni a dolgokat. Saját magadnak kell megtapasztalni, mert semmit nem érnének számodra azok az információk amiket esetleg megadnék...
Csak annyit fűznék hozzá, hogy ez az egész egy bizonyos egyház tevékenysége amiben ismert hollywoodi hírességek is benne vannak.Megnevezni nem fogom az egyházat mert még a végén rám szállnak.John Travolta tag.
A lényeg hogy most egy nagy spirituális vallási misztifikációs üzleti hülyítés folyik és ebbe akarják átterelni az embereket.
Elég szomorú hogy így gazdagszanak meg a hülyíthető embereken,idetartozik a spirituális fejlődés,plejádok,akkor a különböző bio diéták,karma.
Mivel nagyok a társadalmi különbségek ezt bizonyos vallási társaságok kihasználják,főleg a könnyen manipulálható embereket , akik nem tudnak beilleszkedni a "normális" közösségebe.Eljátsszák miféle jótétlelkek aztán szépen lassan belevisznek egy spirituális mesevilágba.Bizonyítékok valóban nincsenek.
Csak annyit fűznék hozzá, hogy ez az egész egy bizonyos egyház tevékenysége amiben ismert hollywoodi hírességek is benne vannak.Megnevezni nem fogom az egyházat mert még a végén rám szállnak.John Travolta tag.
A lényeg hogy most egy nagy spirituális vallási misztifikációs üzleti hülyítés folyik és ebbe akarják átterelni az embereket.
Elég szomorú hogy így gazdagszanak meg a hülyíthető embereken,idetartozik a spirituális fejlődés,plejádok,akkor a különböző bio diéták,karma.
Mivel nagyok a társadalmi különbségek ezt bizonyos vallási társaságok kihasználják,főleg a könnyen manipulálható embereket , akik nem tudnak beilleszkedni a "normális" közösségebe.Eljátsszák miféle jótétlelkek aztán szépen lassan belevisznek egy spirituális mesevilágba.Bizonyítékok nem léteznek.Ébredjetek fel , én is hittem a plejádokban de a hit csak egy kapaszkodó , az igazi végső valóság nem létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!