Ha Beismernék az idegenek létezését megdőlne az egész"Egyház"?
Személy szerint én örülnék neki..Mer Isten nem létezik
Csak istenek vannak akik az idegenek(-_ö)
Biztos azzal jönnének egyből hogy a bibliában benne van
meg ilyenek..Am tényleg benne van csak máshogy értelmezve..
Miért dőlne meg?
És attól, hogy te nem hiszel az Istenbe, nem jelenti azt, hogy nem létezik!
Nem, a katolikus egyház mint már sokszor, módosítana a tanításain. 1000 éve még azt tanították hogy a föld lapos.
Bár szerintem az idegenek ateisták lennének, vagy legalábbis nem hinnének a biblikus istenben.
Mármint földönkívüliekről... az ufó az más
És bizonyíték alatt a rengeteg kamuvideóra, és photoshoppos képre gondolsz?
Valóban. Az ki van zárva hogy egyetlen ember teremtette a világot. De Isten nem is ember. Szerintem te vagy nagyon félreértettél valamit, vagy semmit nem tudsz a vallásokról.
És abban is nagyon tévedsz, hogy az okos emberek nem hisznek Istenben. A legnagyobb tudósok, akik ma a világ nagy kérdésein dolgoznak javarészt vallásos emberek. Stephen Hawking is, és sokan mások, akiknek talán nem ismeri mindenki a nevét, de attól még zseniális elmék. Pont ez teszi őket zseniálissá. Hisznek Istenben, de tudósok is, így egyik oldal előítéleteit sem viselik magukon. A régi tudósok sem voltak különbek. Isaac Newton a saját bevallása szerint Isten keze nyomát kereste tudományos kutatásaival, és abban a tudatban halt meg, hogy valamit felfedezett Isten munkájából. És ezek csak a nyugati világ tudósai. Keleten még nagyobb embertömegek hisznek istenben, istenekben. És ez szintén nem befolyásolja őket abban, hogy a tudományban, és akár a földönkívüli élet létezésében is hinnének. Egoizmus lenne azt gondolnunk, hogy csak nálunk teremtetett élet, ezt már a vallások is kénytelenek bevallani. Jobban mondva a nyugati vallások, a keleti vallások szerint vannak más világok is, ahol más lények élnek mint a földön. Az hogy ez másik létsík, vagy másik bolygó-szerintem az elfogadásuk szempontjából mindegy. Nem összeegyeztethetetlen a vallás a földönkívüli élettel. Csak bővítésre szorul, ha bebizonyosodik egyszer.
"Teljességel kivan zárva hogy eggyetlen ember teremtette volna az egész világot". Isten nem ember hanem Isten. Megint úgy vagdalkozol mindenféle hülyeséggel hogy semmit nem tudsz a vallásról. Semmivel nincs kevesebb bizonyíték rá mint az idegenekre. Évente legalább annyi angyalt, Mária/Jézus arcképet vélnek látni az emberek random tárgyakon mint ahány UFO észlelést jelentenek. Olyan jó lenne ha utánanéznél valaminek mielőtt ilyen idióta módon véleményezed.
Mondom ezt úgy hogy sosem voltam vallásos, bár próbálták belém nevelni, szóval nem foghatod rá hogy "jajj csak azért mondom mert én olyan bigott vallásos vagyok"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!