Ha Beismernék az idegenek létezését megdőlne az egész"Egyház"?
Személy szerint én örülnék neki..Mer Isten nem létezik
Csak istenek vannak akik az idegenek(-_ö)
Biztos azzal jönnének egyből hogy a bibliában benne van
meg ilyenek..Am tényleg benne van csak máshogy értelmezve..
"Teljességel kivan zárva hogy eggyetlen ember teremtette volna az egész világot.."
Szerintem inkább ne okoskodj!
Hogy lehet leírni ilyen hülyeséget???
Isten nem ember, hanem Isten, úgyhogy, amit írtál, az ellentmondásos zagyvaság.
Gondolkozzál már, mielőtt felteszel egy kérdést és tök hülyeségeket írsz!
Annyira buta vagy, hogy az már fáj!
Nekem mondod, hogy gondolkozzak, amikor leírsz olyat, hogy "kizárt, hogy egy ember teremtette a világot"????!!!!
Hogy lehet ekkora bődületes baromságot leírni?
Ki mondta, hogy "egy EMBER teremtette a világot"?
Hol olvastad, milyen vallásban találtál ilyen utalást?
Isten nem EMBER egyetlen vallás szerinte se te "lángelme"!
Legalább, ha érvelsz valami mellett, vagy valami ellen, akkor tudd már, hogy mit beszélsz, legalább nézz utána annak, amiről írogatsz, de NEEEEEM!, te csak irkálsz, és azt se tudod, hogy miről!
Tájékozódj előbb, fejezd ki magad normálisan, tanulj meg helyesen írni, aztán jártasd a szádat.
Aáá, a kedvenc kérdezőm. Akinek ha nem tetszik a válasz, már szidja is a válaszolók rokonait privát levélben.
A témához: Én bár keresztény vagyok, nem járok se templomba,és nem is hiszek Istenben. De legalább van annyi eszem, h nem mondok olyat h "1 ember nem teremthet világot". Még egy értelmi sérült is tudja h Isten nem ember. Ha hisz benne, ha nem.
Én a tudományban hiszek, és abban h vhol élnek földönkívüliek rajtunk kívül. De egy darab bizonyíték sincs arra, h léteznek. Nem jártak itt, nincsenek titkos földönkívüliekkel szövetkező kormányok stb. A sok photoshoppos képet, meg szerkesztett videót nem kell elhinni. Akinek van esze, látja a videókon h hamisak.
Szal az egyház nem fog összedőlni, mivel nincs mit beismerni. Ha meg egyszer mégis találkoznánk idegenekkel, akkor miért dőlne meg? Attól mert mások szerint minket megteremtett, teremthetett máshol is életet.
R2D2 levele a gamma kvadránsbeliekhez:
"Bizony mondom néktek Bip!"
"18/18 nem szidtam senkit és nem olvastam el a csak a első mondatot mer tudom hogy tőled csak haszontalan válasz jön:)"
Hadd ne másoljam be azt a 3 levelet amit nekem küldtél pár hete:) Ugyanis az egyik kérdésednél nem tetszett pár válaszom, mivel hármat is írtam, persze nem tudhattad, hisz névtelenül írok, ezért mind a 3 válaszra küldtél egy any*zós levelet. És akkor te nevezel zakkantnak másokat?:) Gondold át sztem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!