Csak én láttam ezt az UFO-t Sopron felett? Van hozzá fénykép is!
2012. aug. 22. 10:29
21/29 anonim válasza:
Nem ártana a sok gyökér trollnak egy külön gyakorikérdések.Tudjátok van aki komolyan gondolja a kérdést és nem valami frappáns hülyeséget vár válasznak.Legyetek már tekintettel másokra is könyörgöm,miért fáj nektek hogy mást foglalkoztat a téma?
22/29 Tom Benko válasza:
@21: És oda mehetne a komplett ezó topik...
23/29 anonim válasza:
Tom Benko mert te annyira értesz hozzá ugye? Kicsit nagy az arcod vegyél vissza
24/29 anonim válasza:
Szép az ablakod,én is láttak eggy ufo-t!!Kijött a fürdõszobámból és azt mondta:-Üdv földlakó!Békével jöttem sok fényévrõl innen,NINCS KLOTYÓ PAPÍR!!!
25/29 A kérdező kommentje:
üdv azoknak akiknek volt humorérzéke, jók lettek a fotóboltolt képek :)
2012. aug. 24. 00:07
26/29 Tom Benko válasza:
@23: Az ezotériához óvodáskortól lehet érteni, csak van, aki kinövi, és meglátja, mennyit ér.
27/29 anonim válasza:
Viszont ha megnézitek a kép felső részét, a csillagokból egész érdekes háromszög jön ki!
28/29 sharkxxx válasza:
29/29 anonim válasza:
Lehet a kérdező arra a háromszögre gondolt a kép középső felső részén :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!