Lexie_heroin kérdése:
Egy fénykép, amin nem csak én voltam?!
Figyelt kérdés
Ha jól emlékszek, kb. 2 évvel ezelőtt voltunk egy helyen nyaralni. A lényeg: Csináltam magamról a telefonommal estefele egy képet úgy, hogy a tükör előtt álltam teljesen egyedül. Amikor megcsináltam a képet nem néztem meg... Amikor hazaértünk akkor kezdtem el nézegetni a képet és megdöbbentő volt a látvány .. A kép sötétes volt, de tisztán lehetett látni, hogy valami vagy valaki van mögöttem. Egy kb. 180 cm magas férfi alakja rajzolódott ki. Eléggé ijesztő volt, mert amikor a képet csináltam, nem volt férfi a házban. A képet már azóta véletlen kitöröltem, de kíváncsi lennék a véleményetekre. Mégis mi lehetett a képen rajtam kívül? (hülye kommenteket nem kérek köszi, és bocsi ha hülyén fogalmaztam .. :/ )2012. júl. 4. 18:14
1/11 anonim válasza:
Ha ennyire megijedtél tőle, meg ennyire érdekelt a téma, akkor véletelnül nem lehet kitörölni egy olyan képet. Kérem a moderátorokat töröljék ezt a fake kérdést.
2/11 anonim válasza:
2 évvel ezelőtti sztori mér most izgatja a fantáziád? mert most unatkozol annyira? XDD
4/11 anonim válasza:
Én hiszek az ilyenekbe, a családtagomról is van egy kép, ahogy az ágyon fekszik, és a feje felett 3 fehér karika van így egybe. Ezt nem lehet véletlen kitörölni. A kép amit csináltam mai napig megvan.
5/11 A kérdező kommentje:
Tudtam, h bele fog valaki kötni abba,h kitöröltem és h 2 évvel ezelőtt volt. ><
1. Azért töröltem ki, mert egy olyan mappába raktam, ami felesleges volt és a képet elfelejtettem átrakni máshova.
2. 2 évvel ezelőtt még nem érdekelt annyira ez a téma, de mostanában elég sok dolgot olvastam ezoterikus esetekről és eszembe jutott ez .... De mindenki azt hisz el, amit akar, és én úgyis tudom, h nem fake ....
2012. júl. 4. 18:37
6/11 anonim válasza:
Bocsi de ezt így elég nehéz megmondani h mi lehet. Pont olyan mint mikor orvosi tanácsokat kérnek látatlanban ezen az oldalon.
7/11 anonim válasza:
Szerintem egy reptoid állt mögötted, csak olyan nano ruhát viselt, ami az emberi szem számára láthatatlanná teszi, de egy fényképen viszont látszódik.
8/11 anonim válasza:
Bizony! Pontosan én álltam mögötte :D! Amúgy én hiszek neked! Semmi oka nem lenne hazudozásra, miért találna ki ilyeneket?
10/11 A kérdező kommentje:
hát azért köszi! :D
am mi az a reptoid? xdd
2012. júl. 4. 23:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!