Csak én láttam ezt az UFO-t Sopron felett? Van hozzá fénykép is!
2012. aug. 22. 10:29
1/29 anonim válasza:
Most az ablaküvegben visszatükröződő városi fényeket érted ufo alatt? vicc :D,és próbálkozásnak is elég gagyi :P...
2/29 Tom Benko válasza:
Attól függ, hányan voltatok egy helységben.
3/29 anonim válasza:
Hát én is kicsit jobb képre számítottam:D Legközelebb a photoshoppot is próbáld ki, hátha úgy eredményesebb leszel.
5/29 anonim válasza:
De nem egy volt, hanem sok, és sorban mentek! Nagyon ijesztő!
6/29 anonim válasza:
4. válaszoló :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Igen, ilyet már én is sokszor láttam errefelé. Gyakori jelenség.. biztos rokon faj :D
8/29 anonim válasza:
Már tegnap is írt valaki ilyet. Mi a franc volt vagy valami ilyesmi címmel. Keresd meg, hátha ő is ezt látta.
9/29 anonim válasza:
Hiába viccesítitek el, attól még nem fognak nem létezni.
10/29 anonim válasza:
Kedves utolsó válaszoló szerintem te ufo keresgélés helyett nyelvatankönyvet olvass mert énse irok valami helyesen de azért a nyelvtani sorrendet ismerem jó szóval neked is jobban menne ha kicsit átnéznéd a válaszolónak meg annyit hogy ez már kb 70 éve így megy amióta roseweltnél lezuhant találgatások vannak bizonyíték az nincs :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!