Csak én láttam ezt az UFO-t Sopron felett? Van hozzá fénykép is!
2012. aug. 22. 10:29
11/29 anonim válasza:
Az ilyen kamu képek miatt nézik le az emberek azokat, akik érdeklődnek az idegenek iránt. Miért akarod nevetségessé tenni a témát? Az ilyenek miatt, mint te nem jön rendes válasz a normális kérdésekre sem.
12/29 anonim válasza:
kati az nem normális kérdés hogy "az idegenek beépültek a kormányba?" már boccs.
13/29 anonim válasza:
hát igen ahogy montam vagy a hülyeségek mennek vagy a találgatások :D
14/29 anonim válasza:
Ufo címszó alatt a visszatükröződésre gondolsz, ami az ablakon van?
15/29 anonim válasza:
mivan katalin ennyi volt érdekes most hogy vissza irtak hogy milyen értelmes kérdéseket teszel fel mért nem irsz mértnem jártatod a szád vagy véded meg magad? Azért mert ugyanolyan provokáló vagy mint a többi és lejáratod az oldalt szégyen vagy
17/29 vagyokakilehetek válasza:
18/29 anonim válasza:
Sosem lehet ezen az oldalon értelmesen erről a témáról beszélgetni,mert sok idióta jön ide kamu képekkel és azt gondolják,mindenki olyan hülye,mint ők és benyalnak mindent.Aki meg nem hiszi el az ehez hasonló "bizonyított" észleléseket,az meg nyilván egy barom,mert nem hiszi,hogy amit a kérdező lefotózott,az ufo...Én is soproni vagyok,én is láttam dolgokat,de az én lakásom ablakából pl pont ilyet lehet látni,mint amit a kérdező linkelt,mert a város fényei ÍGY TŰKRÖZŐDNEK.
Első voltam...
19/29 anonim válasza:
xD utolsó elötti válaszoló képén jót röhögtem xD
20/29 anonim válasza:
am géza is látta ő már egy éve sztem a kérdező jól megértené őt www.youtube.com/watch?desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DAlMtOUaFC9Q&v=AlMtOUaFC9Q&gl=HU
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!