Kivel történtek már megmagyarázhatatlan dolgok, ill. ki látott már olyat, amiről azt állítja, nem földi eredetű?
Velem pontosan az éjszaka történt furcsa dolog.igaz nem hasonlit arra a storira amit te irtàl.Viszont felébredtem kb. 3 órakor és valamibe nagyon mélyen belegondoltam.Hirtelen arra lettem figyelmes, hogy valami zùgàs keletkezik a fülembe és még a pàrom horkolàsàt sem hallottam.Ez mind néhàny mpig tartott.Utana ùjra hallottam a pàrom horkolàsàt.
Az erõ is kiment belõlem és azt éreztem hirtelen nem tudok gondolni semmire. Felkeltem kimentem a mosdóba egy kicsi félelem is jött ràm. Hideg vizzel megmostam az arcomat és megmozgattam magamat, mert egyszerûen ùgy éreztem, hogy az erõ kiment belõlem.Nem volt valami kellemes érzés!
Szia!
Velem többször is történtek dolgok!
1.Még nyári szünet vége felé kb este gépeztem olyan 9 felé és amikor felálltam inni arra lettem figyelmes az ablakban hogy a hegy mögül vörös fények jönnek fel! egy bizonyos magasságnál meg eltűntek és a terasz felőli oldalon jöttek elő! ez Budapest felől jött és Szeged felé ment!
2.Egyik este (kb 2hete) haverokkal 7fele kint voltunk még erdőben sétálni és vörös fényben izzott a fél erdő aztán mozgó árnyakat is láttunk! elfutottunk haza de nem hitték el!
És kb ennyi a többit meg nemirom le mert nagyon hosszú hy
ma 14:59
Amit mások szellemeknek hívnak, én dimenzió utazóknak.
Én sajnos még sose láttam semmit, pedig szoktam figyelni.
Csak ma pl legalább 7-szer nem láttam semmit. Elég frusztráló...
Ráadásul egy időben sokat utazgattam meló miatt, és akkoriban még gyakrabban, Európa több pontján se láttam semmit. Hát ez van, elég kiábrándító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!