Kivel történtek már megmagyarázhatatlan dolgok, ill. ki látott már olyat, amiről azt állítja, nem földi eredetű?
Figyelt kérdés
Gondolok itt olyan fényekre az égen,amik egyértelműen nem valamiféle földi dolgok voltak.És főként Győr-Moson-Sopron megyéből érdekelnének a történetek,de bárhonnan írhattok!2011. dec. 22. 12:33
21/21 anonim válasza:
Életemben először mentem a kertnél messzebb, mert a boltba kellett mennem. Nagyon féltem hisz először mentem ilyen messze a szobámtól és 16 éves voltam. Az égen láttam valami sárga kör alakú izét ami világított. El néztem a másik irányba és felnéztem és kék színű volt ott fenn. Nagyon féltem :S Azóta sem hagytam el a lakást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!