Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Veletek történtek már megmagya...

Veletek történtek már megmagyarázhatatlan dolgok? Vagy ismerőssel. Ezzel főleg szellemekre gondolok. Ha volt ilyen élményetek írjátok le. :D

Figyelt kérdés
2011. nov. 25. 21:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Szellemtettem, ha ez számít.
2011. nov. 25. 21:23
 2/2 anonim ***** válasza:

Hat igazabol sosem jottunk ra h mi tortenhetett en ugy gondolom van ra racionalis valasz csak meg nem tudom h mi.

Ettol fuggetlenul a ferjem elultette a bogarat a fulemben(o hisz a szellemekben)

ANnnyi tortent h egyik reggel amikor bementunk a furdoszobaba az uveglap ami felfogja a zuhanyzovizet a kifrocsogestol darabokra volt torve. Szinte sose hasznaltuk. AZ egesz ugy nezett ki mintha felrobbant volna, meterekre uvegcserepek voltak a furdoszoba polcrol(kb 2.5 meterre az uvegtol azzal egymagassagban) mindent levert az uveg. Meg a kad zomancat is leverte.

Nem tudom mitol torhetett ossze talan gyari hiba...

Ja kb 2 hettel kesobb a konyhaban voltam es az egyik pohar (mosogatas utan szaradt) egyszer csak elpattant , egy puffanas es darabokban volt ilyen karikakra tort.

Arra gondoltam h lehet h a viz tul meleg volt, volt mar benne egy hajszaltores es a hotagulastol eltort.

Vagy egy szellemunk van aki merges, vagy csak ketballkezes XD, en nem zarom ki az ilyesmiknek a letezeset csak azert mert nem ertem de elsore egy racionalis valaszt keresek.

2011. nov. 26. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!