Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Kivel történtek már megmagyará...

Kivel történtek már megmagyarázhatatlan dolgok, ill. ki látott már olyat, amiről azt állítja, nem földi eredetű?

Figyelt kérdés
Gondolok itt olyan fényekre az égen,amik egyértelműen nem valamiféle földi dolgok voltak.És főként Győr-Moson-Sopron megyéből érdekelnének a történetek,de bárhonnan írhattok!
2011. dec. 22. 12:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
pár hete este anyukámmal beszélgettünk, ő az ablak előtt ült én meg vele szemben, tehát ráláttam az ablakra, hirtelen egy hatalmas nagy erős fényű valami repült végig az égen nagy gyorsasággal, azóta félek kimenni az udvarra este :S
2011. dec. 22. 21:17
 12/21 Napkiraly ***** válasza:
Jövök haza, a ház előtt a kocsimban kimegy az égő, beállok, bemegyek, a tévé dekódere elromlik, újra kell installálni, aztán elmegy az áram 1-2 percre. Na, az érdekes volt.
2011. dec. 22. 21:25
 13/21 A kérdező kommentje:
Érdekes sztorik,köszi,akik írtak.Nem tudom,de talán Magyarország nem annyira látogatott ebből a szempontból,mert egyre kevesebb hír is.
2011. dec. 23. 13:12
 14/21 anonim ***** válasza:

Én is leírom a sztorim. Egy éve esett meg, így kb. karácsony környékén. Fáradt voltam és az ágyam helyett a nappali kanapéján szundítottam el. Az ablakban égve hagytam a díszeket, hogy bevilágítsák a szobát, mert félek sötétben elaludni. Furcsa álmom volt: arra keltem fel, hogy az emeleti szobámból éles csörömpölés hallatszik ezért óvátosan felosontam a lépcsőn, hogy megnézzem mi a frász történik odabent. Hirtelen vágtam ki az ajtót, mert nem szeretek habozni és már az adrenalin is túlpörgött bennem. Odabent az egész szobám fel volt forgatva a függöny pedig vadul csapkodott, mintha ki lett volna tárva az ablak és a szél fújt volna be rajta. Odasiettem, hogy becsukjam, de zárva találtam, mégis éreztem ahogy a hideg levegő beárad, majd kinéztem a sötétségbe és egy fényes szempár meredt vissza rám.

Ekkor riadtam fel. Kb. éjjel 1-2 lehetett, az ablakban lévő fények már nem világítottak. A szememet valamiért nem tudtam teljesen felnyitni így a vaksötéttel egybevéve alig láttam. Olyan érzésem volt mintha elkábítottak volna. A nappali ajtaja felé pislogtam és homályosan, de mégis észrevettem, ahogy egy sötét emberszerű árny húzódik meg mögötte. Sötétebb volt, mint a normál sötétség. Éreztem, tudtam, hogy engem néz. Már nem féltem, inkább megnyugodtam, majd visszacsukódtak a szemeim és elaludtam. Reggel aztán iszonytatóan erős fejfájással ébredtem és falfehér voltam, egész nap úgy viselkedtem mint egy zombi. Hát mindenképp érdekes érzés volt ilyesmit átélni, akár álom volt akár nem. :)

2011. dec. 23. 14:51
 15/21 A kérdező kommentje:
Hát ha velem ilyesmi történne kedves utolsó,konkrétan összef.snám magam :).De komolyan.Amilyen erső idegzetű vagyok amúgyis:).Remélem csak álmodtad és nem valós volt,mert szerintem ilyet feldolgozni nagyon nehéz lehet,legalábbis ezt olvastam azokról akikkel hasonló történt.
2011. dec. 23. 15:23
 16/21 anonim ***** válasza:
Mint írtam miután megláttam azt az árnyat nem éreztem valamiért félelmet. Teljesen nyugodt voltam, annak ellenére, hogy így utólag belegondolva ijesztő helyzet volt. Amúgy ilyen szempontból én inkább kalandnak fogom fel most is mint traumának. Tudom lehet egy kicsit beteg vagyok agyilag.
2011. dec. 23. 15:35
 17/21 anonim ***** válasza:

talákoztam valakivel aki azt állította,hogy képes idő utazni, körbe röhögtem és haza jöttem.

Másnap a postaládámba volt egy levél tőle (nem mondtam meg neki a címem) és benne volt egy számomra régen fontos tárgy amit már 3 éve eldobtam a főuton a kocsiból. De nem volt megviselt.

Kiakadtam és 2 napig nem mertem kimenni az utcára

17/L

2011. dec. 23. 19:07
 18/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,de ha konkrétan a kérdésemre válaszolnátok azt megköszönném.Szóval én Ufokkal kapcsolatos dolgokra gondoltam.Köszi.
2011. dec. 23. 19:25
 19/21 anonim ***** válasza:

ufok nem léteznek max földönkívüliek

(bocsi de nagy sci-fi fan vagyok és bántja a fülemet a szó)

2011. dec. 23. 19:28
 20/21 A kérdező kommentje:
ufo ufo ufo:D! hehehehe
2011. dec. 23. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!