Ti hány elmaradt UFO invázióról tudtok?
Figyelt kérdés
Én eddig kettőt "éltem át": az egyiket 1999 augusztus 11-én, a másikat 2000. 0:00-kor. UFO hívő barátaim szilveszter éjjelén vadásztávcsővel lesték mellettem az erkélyről az esetleg megjelenő űrhajóflottát, de nem találtak semmit. A következő lenne 2012.12.21. Már nyaggatnak, szeretnének átjönni, mert nekem van teleszkópom. De már nincs kedvem hozzá! Szerintetek? Ha elég elmaradt invázióról beszélek nekik, letezsnek róla? Légyszi segítsetek!2012. aug. 3. 11:00
1/19 A kérdező kommentje:
letesznek... BOCS!
2012. aug. 3. 11:01
2/19 anonim válasza:
Dehogy fognak letenni, aki hisz benne, annak bármit mutatsz, nem fog leállni. Egyedül akkor fognak leállni, ha 21.-én látják majd, hogy nem jönnek az UFO-k.
3/19 A kérdező kommentje:
Hát, akkor készülhetek karácsony előtt a vendégségre... Majd linzert sütök, az legalább eláll! (Csészelaj alakú linzert!)
2012. aug. 3. 11:14
4/19 anonim válasza:
Én nem tudtam, hogy ezeken a dátumokon UFO invázió készült volna. Úgy tűnik én is 2 éltem át, a 3. pedig dec. 21.-én lesz. Igazi túlélők leszünk!
5/19 A kérdező kommentje:
:) Valóban!
2012. aug. 3. 11:37
6/19 anonim válasza:
Egyszer április 1-i hír volt hogy UFO invázió indult a Langerhans szigetek ellen. :)
(Langerhans szigetek = hasbyálmirigy része)
7/19 anonim válasza:
Valójában egy időponttal behatárolt UFO invázió sem lehetséges, mivel az univerzum és az idegenek nem alkalmazkodnak holmi idióta emberi naptárra, ami ráadásul nem is pontos.
8/19 anonim válasza:
*nem alkalmazkodnak holmi idióta emberi naptárhoz
9/19 anonim válasza:
Kérdező, még azt i átélted, amikor az olimpia megnyitóján lejöttek.
10/19 A kérdező kommentje:
Tényleg, az olimpiát el is felejtettem! Köszi szépen!
2012. aug. 3. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!