Akkor elmaradt a világvége?
Figyelt kérdés
2011. okt. 28. 19:12
1/19 anonim válasza:
A világvége minden nappal közelebb van, és nem marad el...
2/19 anonim válasza:
Áá, nem maradt el, csak Magyarország le van maradva 30 évvel.
Türelem:))
3/19 Reptoid Ezredes 400 válasza:
Igen, elmaradt.
Még lesz egy pár szerintem.
6/19 anonim válasza:
Igen.
Habár kíváncsi vagyok, hogy az a pofa aki megjövendölte a világvégét, most is szívrohamot kapott, és egy hónap múlva azt fogja mondani, hogy csak tévedett, és hogy csak 2012 dec 21-én fog jönni.
7/19 anonim válasza:
Én minden megjósolt világvégéről előre megmondom, hogy nem fog bekövetkezni és ezt garantálni is tudom!
Ha tévedek, számonkérhetitek!
8/19 anonim válasza:
Az aktuális háromnegyed kilences már biztos elmaradt. :)
10/19 anonim válasza:
Már jónéhányszor elmaradt. Az alábbit érdekességnek szánom. 1974-et követő első,vagy második tavaszán vasárnap a ref. templomban voltam,mint ált.-ban.Az Istentiszteletnek vége volt ám a lelkész úr még nem jött le a szószékről. Ezt mondta: Boldogan jelentem,hogy élünk.elég bambán gondoltam. na ebből meg mi lesz? Jött a magyarázat: a jehova tanui erre a napra jelezték a világvégét...Stényleg :akkor jutott aszembe,hogy én ezt olvastam az egyik újságban öt évvel ezelőtt.- - Hogy ki ment a fejemből... Na de hát mért is foglalkoztam volna vele? Nem kell mindent elhinni csak azért,mert valaki mondja. Én rezeljek be? tójjón be ő,ha már annyira szeret ijesztgetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!