Hogy tudom apukán behajtatni az elmaradt 4 havi gyerektartást, ha közmunkán van és havonta kb.47 ezer forint a fizuja, amit még ráadásul heti utalással kap meg?
Szerintem akkor heti 3750 Ft.ot kellene fizetnie. Így 1 hónapra kijönne a 15 ezer FT
De nem tudnád egy kicsit nélkülözni ezt a pénzt, amíg nem talál munkát. Mert 47 ezer Ft sem elég semmire nem, hogy 32000Ft. Eddig rendesen fizettet? Mert ha igen akkor én hagynám, hogy pár hónapig kevesebbet vagy esetleg ne fizessen.
A fizetése 50 %-át az életben nem fogják letiltani. Pláne ilyen helyzetben.
Egyébként bírósághoz kell fordulni, ők döntenek ilyen esetben, de gondolom ezt tudod.
Nagyon kevés amit leírtál, de ha apuka 47 ezerből él havonta, akkor nehéz elvárni tőle hogy fizessen, mert 47 ezerből még 1 ember is nehezen él meg, vagyis inkább sehogy, nemhogy még ebből gyerektartást fizessen.
"Emiatt még egy strandra se tudtam elvinni.Sajnos munkanélküli vagyok."
Ha munkanélküli vagy, akkor nem tanulsz nappalin? Mert akkor nem is jár neked.
A strandról meg annyit, hogy te lemondasz a strandról ő meg a kajáról azért nem ugyan az.
"Sajnos munkanélküli vagyok."
"Nem is akar igazán dolgozni,most is inkább közmunkán van mint normális munkahelyen!"
Szóval munkanélkülin vagy mint Apukád, ő rá azt mondod, hogy nem akar dolgozni, mert csak közmunkán van. Ha szerinted ilyen egyszerű munkát találni akkor te miért vagy munkanélkülin? Talán nem is akarsz dolgozni igazán.
"Milyen APUKÁM??!a volt páromról van szó és a közös gyerekünkről!!!"
Bocsi ezek a mondatok megzavartak. Mert a pénz nem a tied hanem a gyereké. Persze te költöd el rá, de én így értelmeztem.
"mikor kapom meg ezt az elmaradt összeget","írtam,hogy már 4 hónapja egy ft-ot se kapok!"
Máskor egy kicsit bővebben írd le, mert ez úgy jött le mint egy 22 éves diáklány azért sírna, mert nem tud strandra menni, a nagy unatkozás közben.
Ha a szülőkkel él, akkor a nagyszülők sem tudják kifizetni. Egyáltalán tudják, hogy nem fizet? Mert egy nagymama azért noszogatná a fiát. Vagy velük nem lehetne beszélni, végül is az unokájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!