Hogy tudom apukán behajtatni az elmaradt 4 havi gyerektartást, ha közmunkán van és havonta kb.47 ezer forint a fizuja, amit még ráadásul heti utalással kap meg?
Neki van mit enni? Neki van melólehetősége közmunkán kívül, mert manapság több diplomával is nehéz elhelyezkedni (tapasztalat)
Nem tudom, hogy két felnőtt ember, miért nem bír értelmes ember módjára gondoskodni egy gyerekről.
Sajnos láttam ebből eleget bőven, akkor sem tetszett, most sem.
Megkérdezhetem, hogy Ti hárman mennyiből éltek, mert oké, hogy hajtod be a pénzt, de gondolom Ti nem 47 ezerből éltek hárman. Van a dolognak egy másik fele is. Beállítod itt apukát rossz fényben, könnyű rámondani egy közmunkásra, hogy dolgozni sem akar. Ki az a hü..lye, aki ne akarna jobb életet magának egy közmunkánál. De ugye a semminél az is jobb.
Sajnos a dologról továbbra sem tudunk többet, mint, hogy apuka egy szemétláda, mert a 47 ezer forintból nem ad Neked még 15 ezret strandra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!