Mikor történik már valami? Mikor jelennek meg az UFO-k?
Figyelt kérdés
2012. júl. 15. 22:14
11/15 anonim válasza:
Aki ennyire óriási vágyat érez arra,hogy idegen lényeket találjon, az szentelje az életét az űrkutatásnak, végezze el a megfelelő egyetemeket, és kész.
Aki erre nem képes az fogadja el , hogy ezek a dolgok nem tartoznak az ő agyi kategóriájába, és ne keresse a Földön sem az idegeneket...
Bízza ezt azokra akik elég okosak, és kitartóak voltak ,hogy VALÓDI tudást szerezzen a világegyetemről.
DE amit az ufókutatók nagy része művel az nem tudomány, népbutítás.
12/15 anonim válasza:
Állítólag, 2012.12.21 ekkor jönnek el. Amerikában, van egy profi hacker, aki feltörte a NASA kompiuterét, de csak 1000 kódot tudott feltörni, de csak annyit akart megtudni, hogy van egy rakétameghajtású valami arra nem emlékszem hogy mi, mert nagyon régen olvastam. És talált egy olyan mappát, hogy UFO. Voltak ott képek, videók, boncolások, minden. A NASA titkol valamit előlünk. Itt egy elgondolkodtató kérdés, az emberek hogy építették a piramisokat?:D Jah... persze az emberek, nagy lószart.. réges régen az idegenek eljöttek erre a bolygóra, elkezdtek tanítani minket, de mi többet akartunk és fel lázadtunk. Ja, és a piramisoknál nagyon pontosan illeszkednek a darabok. Majd pont az ember kötéllel húzta fel azt a több tonnás szart.. IDIÓTASÁG sokan nem hisznek bennük.. de én tudom hogy léteznek.. és elég is ennyi.. Abban hiszek amit látok ;D
13/15 anonim válasza:
léteznek, de rossz szándékúak az ufok, én nem bízok az ufokban!
14/15 anonim válasza:
Majd akkor jelennek meg az ufók, ha majd az emberek sikeresen elpusztították egymást. Előbb minek jöjjenek? Emberektől jót úgysem lehet tanulni, időt, meg energiát nem pocsékolnak arra, hogy kiirtsák az emberi fajt, hiszen úgy is megteszik maguk is szépen lassan. Majd, ha nem lesznek a Földön emberek, majd akkor jönnek az ufók. Szerintem a földönkívüliek vannak, annyira értelmes lények, hogy ne akarjanak kapcsolatba lépni velünk.
15/15 anonim válasza:
Én láttam őket!Ott uftak az ufodában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!