404! Ha nincs reainkarnáció akkor mi történik a lélekkel a halál után?
Figyelt kérdés
Én eddig úgy tudtam, hogy addig kell a léleknek vissza inkarnálnia a Földre, amíg rá nem jön arra, hogy egy halhatatlan enititás és születése pillanatától fogva súlyos agymosáson megy kereszül. De ha nincs inkarnáció akkor mi értelme az ittlétünknek és miért nem emlékszünk arra, hogy hol voltunk és mit csináltunk mielőtt a Földre születtünk?2011. dec. 22. 15:48
2/27 A kérdező kommentje:
Én pontosan nem tudom, hogy ki ő csak látom, hogy itt mindenki róla beszél és van egy interjúja is amiben megkérdezték tőle, hogy van-e reinkarnáció akkor csak annyit mondott, hogy "Nem!" különösebb magyarázatot nem fűzött hozzá és ezért érdekel a véleménye.
2011. dec. 22. 15:56
3/27 anonim válasza:
Szerintem azért mondott annyit csak hogy nem, mert hülyeségnek gondolja.
4/27 anonim válasza:
Hát persze, sokan visszaélnek a neveddel, mint például te magad is. Ha már ennyire 404-nek akarsz látszani, akkor inkább egy szóközt tegyél a neve elé ne pedig egy aposztrófot, az feltűnő...
5/27 anonim válasza:
Ezt még privátba írta nekem 404. Szerintem ő sem tudja hogy mi van a halál után, csupán találgatni tud. De a reinkarnációt egyértelműen visszautasítja.
"A Biblia valóban mese. Az
újjászületésnek mi értelme van
ha úgy is megint meghalsz? Ha
mindig meghal az aki
újjászületik, akkor nem kéne
meghalni hogy ne kelljen
újjászületni. Ha minden
elpusztulna, minden élet, akkor
mi szülne téged újjá? Ha
minden megsemmisülne, hol
lenne az újjászületés? Vagy ha
semmiből kialakul az élet,
akkor megint csak nem
létezhet újjászületés, mert ha
mindig alakulna ki új élet, akkor
a régiek egy idő után már sehol
sem férnének el"
7/27 anonim válasza:
Aki azt mondja 404re hogy elmebeteg az hülye.
9/27 anonim válasza:
Nekem se stimmel ez a dolog. Tételezzük fel hogy meghal 300 millió ember egy tömegkatasztrófában, de utána nem születik csak 150 millió ember, mert kitört a nyomorúság a földön. Hova lesz a másik 150 millió ember? Végleg meghalnak mert nincs új születendő test, vagy várakoznak hátha valaki majd teherbe esik a földön és sorsot húznak ki mehet bele a kisbaba testébe?
10/27 anonim válasza:
Vannak más dimenziók is, nem csak erre a földre lehet leszületni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!