Szerintetek mi történik?
Mostanában éjjelente nem tudok elaludni és megesik, hogy akár éjjel 2-3ig is fent vagyok reggeltől. Egyszerűen nem tudom lehunyni a szemem. De ha már nem bírom és ágyba kerülök folyamatosan hallom ezeket a furcsa zajokat/hangokat.
Tegnap este meg mertem volna rá esküdni, hogy valaki megszólalt a szobaajtóm mögött és járkált is. Ez kb. olyan éjjel 1-kor történhetett.
Máskor meg hallom és érzem is, hogy járnak felettem, a tetőn. Ma éjjel valaki/valami meg is csúszott rajta. Erre riadtam fel.
Mindig is egy kicsit ijesztő volt itt, mert a szobám a padlás ajtajára néz, már vagy 10 éve lakom itt, de 1 kezemen meg tudom számolni, hányszor jártam bent. Egy hatalmas helység, ami sötét, mert nincs áram bevezetve. Nyaranta ellepik a molyok, legyek, úgyhogy ki se szoktam nyitni.
Sötétben már nem merek aludni, mindig ég a villany, ha tehetem, reggel alszom inkább. De ez már meg is látszik a szememen. Már a függönyt sem merem elhúzni este, mert már tiszta paranoiás vagyok.
Gondoltam már rá, hogy csak a macskák, de azok nem tudnának feljutni és főleg nem beszélnek.
ezek nem ufok, hanem gonosz szellemek, tehát nm az ufo témába kellett volna tenni.
sajnos szellemtámadásnak vagy kitéve!
javaslom, hogy a tetőteret javítsátok meg, vezess űáramot meg mindent, akkor hátha a szellem elriad a tisztaságtól, a szépségtől!
rendezd be modern bútorokkal is!
Azok a hangok olyan emberinek tűntek, de nem értettem mit mondanak.
Patkány/egér nem lehet, elismerem pár éve voltak, de megoldottuk méreggel.
Verebek valóban fészkelnek itt. Nagyon remélem, hogy csak madarak. ár idén még nem láttam őket, pedig rengeteget csivitelnek mindig.
Biztosan be fogok menni, mert már megőrjít ez az egész. De ahm, kulcsra van zárva az ajtó most is. :) Paranoia lvl 100.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!