Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek mi történik?

Szerintetek mi történik?

Figyelt kérdés

Mostanában éjjelente nem tudok elaludni és megesik, hogy akár éjjel 2-3ig is fent vagyok reggeltől. Egyszerűen nem tudom lehunyni a szemem. De ha már nem bírom és ágyba kerülök folyamatosan hallom ezeket a furcsa zajokat/hangokat.

Tegnap este meg mertem volna rá esküdni, hogy valaki megszólalt a szobaajtóm mögött és járkált is. Ez kb. olyan éjjel 1-kor történhetett.

Máskor meg hallom és érzem is, hogy járnak felettem, a tetőn. Ma éjjel valaki/valami meg is csúszott rajta. Erre riadtam fel.

Mindig is egy kicsit ijesztő volt itt, mert a szobám a padlás ajtajára néz, már vagy 10 éve lakom itt, de 1 kezemen meg tudom számolni, hányszor jártam bent. Egy hatalmas helység, ami sötét, mert nincs áram bevezetve. Nyaranta ellepik a molyok, legyek, úgyhogy ki se szoktam nyitni.

Sötétben már nem merek aludni, mindig ég a villany, ha tehetem, reggel alszom inkább. De ez már meg is látszik a szememen. Már a függönyt sem merem elhúzni este, mert már tiszta paranoiás vagyok.

Gondoltam már rá, hogy csak a macskák, de azok nem tudnának feljutni és főleg nem beszélnek.

2012. júl. 10. 11:47
1 2
 1/20 anonim válasza:
Durva.. És ha hívnál valakit, aki fel mer menni, és ketten elemlámpával megnéznétek mi van ott? És este csukd kulcsra a szobád ajtaját! Én biztos ezt tenném. Vagy valami rokonodat nem tudod elhívni egy kis időre, és ha ő is hallja ezeket a hangokat, akkor megtudnád, hogy csak te hallod-e, vagy másnak is "megjelennek".
2012. júl. 10. 13:04
 2/20 anonim válasza:
És azt értetted, hogy mit mondott??
2012. júl. 10. 13:05
 3/20 anonim ***** válasza:
Könnyen előfordulhat, hogy az egészet csak beképzeled, mert annyira parázol.
2012. júl. 10. 13:09
 4/20 anonim ***** válasza:
A tetőre beköltözhetett valami galamb/egér stb is, azok elég tuti hangokat tudnak adni. Szerintem vegyél egy jó erős elemlámpát és nézz körül odafenn. Tuti hogy illegális bérlőid vannak. :) Mi általában felzártuk a macskát a padlásra ilyenkor egy két éjszakára, az megoldotta :D
2012. júl. 10. 13:11
 5/20 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy szellemek.
2012. júl. 10. 13:15
 6/20 anonim ***** válasza:
Az én szobám a padlás alatt van, tető téri szoba. Állandóan teli van állatokkal, meg bogarakkal, és sokszor hallani is ahogy zörögnek meg futkorásznak... Szóval szerintem valami állat befészkelte magát. Nálunk már borz is volt a padláson.
2012. júl. 10. 13:25
 7/20 anonim ***** válasza:

ezek nem ufok, hanem gonosz szellemek, tehát nm az ufo témába kellett volna tenni.

sajnos szellemtámadásnak vagy kitéve!

javaslom, hogy a tetőteret javítsátok meg, vezess űáramot meg mindent, akkor hátha a szellem elriad a tisztaságtól, a szépségtől!

rendezd be modern bútorokkal is!

2012. júl. 10. 13:49
 8/20 A kérdező kommentje:

Azok a hangok olyan emberinek tűntek, de nem értettem mit mondanak.

Patkány/egér nem lehet, elismerem pár éve voltak, de megoldottuk méreggel.

Verebek valóban fészkelnek itt. Nagyon remélem, hogy csak madarak. ár idén még nem láttam őket, pedig rengeteget csivitelnek mindig.

Biztosan be fogok menni, mert már megőrjít ez az egész. De ahm, kulcsra van zárva az ajtó most is. :) Paranoia lvl 100.

2012. júl. 10. 14:59
 9/20 A kérdező kommentje:
Direkt nem akartam szellem kategóriába sorolni. Igazából nem hiszek a kísértetekben, de ha lennének is: én a ház vadonatújan épített részében lakok (10 éves), a padlás egy rész is új, csak a hátsó szekció a régi, a nagyszülők hálói felett. De onnan nem hallanám a hangokat, zajokat.
2012. júl. 10. 15:03
 10/20 anonim válasza:
A mi házunk is viszonylag új építésű, de így is recseg a padló, és néha a vasbeton szerkezet miatt, meg a radiátoron keresztül is hallani lehet a szomszédok hangját (meg a tévéjét is). A padlásodon lehet akár nyest is, vagy a Mikulás :O)
2012. júl. 10. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!