Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek mi történik?

Szerintetek mi történik?

Figyelt kérdés

Mostanában éjjelente nem tudok elaludni és megesik, hogy akár éjjel 2-3ig is fent vagyok reggeltől. Egyszerűen nem tudom lehunyni a szemem. De ha már nem bírom és ágyba kerülök folyamatosan hallom ezeket a furcsa zajokat/hangokat.

Tegnap este meg mertem volna rá esküdni, hogy valaki megszólalt a szobaajtóm mögött és járkált is. Ez kb. olyan éjjel 1-kor történhetett.

Máskor meg hallom és érzem is, hogy járnak felettem, a tetőn. Ma éjjel valaki/valami meg is csúszott rajta. Erre riadtam fel.

Mindig is egy kicsit ijesztő volt itt, mert a szobám a padlás ajtajára néz, már vagy 10 éve lakom itt, de 1 kezemen meg tudom számolni, hányszor jártam bent. Egy hatalmas helység, ami sötét, mert nincs áram bevezetve. Nyaranta ellepik a molyok, legyek, úgyhogy ki se szoktam nyitni.

Sötétben már nem merek aludni, mindig ég a villany, ha tehetem, reggel alszom inkább. De ez már meg is látszik a szememen. Már a függönyt sem merem elhúzni este, mert már tiszta paranoiás vagyok.

Gondoltam már rá, hogy csak a macskák, de azok nem tudnának feljutni és főleg nem beszélnek.

2012. júl. 10. 11:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

azt nem tudom megmondani hogy mi lehet az de tény hogy úgy győzheted le a félelmedet ha szembenézel vele.Szerintem is menj fel és nézz körül.Ami még segíthet (nálam működött)

nézzél esténként jókis vígjátékokat esetleg szerezz be egy kis szobaállatkát.az is elvonja a figyelmed és valamilyen szinten megnyugtat.

2012. júl. 10. 20:16
 12/20 anonim ***** válasza:
Én is 2-3 óráig fent szoktam lenni mivel baromi meleg van :D. Szerintem valami állat lesz a padlásodon .
2012. júl. 10. 22:56
 13/20 anonim ***** válasza:
Én most fogok ufot lesni. Minimum 1 órán át.
2012. júl. 10. 22:59
 14/20 anonim ***** válasza:

Ami fából van, az éjjel recseg=hőtágulás. :D

Ha kertes házatok van, és természetközeli helyen laktok, akkor befészkelhettek menyétek is akár, borz és egyebek(nekünk is vanegy menyétcsaládunk fent a padláson, ők zajonganak néha, meg sok a cica is felénk).

Egyszerű dolgokkal is meg lehet ezeket magyarázni. Nem tudsz aludni: én sem. Ilyen melegben megvárom én is a hajnalt, hogy lehűljön a levegő, úgy kellemesebb elaludni, mint dögmelegbe.

2012. júl. 11. 12:20
 15/20 anonim ***** válasza:

utolsó attól, hogy nálad menyétek voltak meg macskák, attól másnál lehet szellem vagy démon!

Ez a baj, hogy mindenki magából indul ki és azt hiszi megmondja a tutit.

2012. júl. 11. 12:48
 16/20 anonim ***** válasza:
ÉN is a padlás alatt lakom. Régebben én sem tudtam mire vélni ezeket. Csak lámpa mellett bírtam elaludni, mert szellemektől tartottam. Aztán utána néztem a dolgoknak és egyik napról a másikra elmúlt a félelmem. Kiderült, hogy az ajtóm előtti mocorgás valójában a fentebb említett tágulás-összehúzódása a padlónak. Aztán a folyamatos beszélgetésre emlékeztet a galambok turbékolása vagy hogy hívják. É igen szeretnek mocorogni a padláson ezért én el is akarom kapni őket. De én még ezen kívül is szoktam hangokat hallani, mintha egy filmet nézne valaki a, nappaliban. De erre is van magyarázat: még jár az agyad az utolsó filmen amit néztél (vagy az az előttin), vagy csak megszoktad, hogy valaki akkor még TVzik amikor te már alszol (nálam az 2. variáció van).
2012. júl. 17. 19:37
 17/20 anonim ***** válasza:
Na mi volt??! :-/
2012. júl. 18. 11:49
 18/20 anonim ***** válasza:
A kérdezőt megették az állatok/szellemek!
2012. aug. 12. 12:48
 19/20 A kérdező kommentje:

Nem evett meg semmi, még. :)

Jártam bent, semmit sem találtam. És aztán jódarabig meg is szűntek a zajok.

Bár most megint hallok kopogást, szerintem csak verebek lesznek.

Megrágva, ahogy néztem, semmi sem volt, meg vittem magammal a kutyám :), szimatolt, de nagyon semmire sem kattant rá.

2012. aug. 12. 12:53
 20/20 anonim ***** válasza:
A kopogást a fában hallod? Mert az lehet a halálórája is, vagy valami szú féle.
2012. aug. 12. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!