Szerintetek mi történik?
Mostanában éjjelente nem tudok elaludni és megesik, hogy akár éjjel 2-3ig is fent vagyok reggeltől. Egyszerűen nem tudom lehunyni a szemem. De ha már nem bírom és ágyba kerülök folyamatosan hallom ezeket a furcsa zajokat/hangokat.
Tegnap este meg mertem volna rá esküdni, hogy valaki megszólalt a szobaajtóm mögött és járkált is. Ez kb. olyan éjjel 1-kor történhetett.
Máskor meg hallom és érzem is, hogy járnak felettem, a tetőn. Ma éjjel valaki/valami meg is csúszott rajta. Erre riadtam fel.
Mindig is egy kicsit ijesztő volt itt, mert a szobám a padlás ajtajára néz, már vagy 10 éve lakom itt, de 1 kezemen meg tudom számolni, hányszor jártam bent. Egy hatalmas helység, ami sötét, mert nincs áram bevezetve. Nyaranta ellepik a molyok, legyek, úgyhogy ki se szoktam nyitni.
Sötétben már nem merek aludni, mindig ég a villany, ha tehetem, reggel alszom inkább. De ez már meg is látszik a szememen. Már a függönyt sem merem elhúzni este, mert már tiszta paranoiás vagyok.
Gondoltam már rá, hogy csak a macskák, de azok nem tudnának feljutni és főleg nem beszélnek.
azt nem tudom megmondani hogy mi lehet az de tény hogy úgy győzheted le a félelmedet ha szembenézel vele.Szerintem is menj fel és nézz körül.Ami még segíthet (nálam működött)
nézzél esténként jókis vígjátékokat esetleg szerezz be egy kis szobaállatkát.az is elvonja a figyelmed és valamilyen szinten megnyugtat.
Ami fából van, az éjjel recseg=hőtágulás. :D
Ha kertes házatok van, és természetközeli helyen laktok, akkor befészkelhettek menyétek is akár, borz és egyebek(nekünk is vanegy menyétcsaládunk fent a padláson, ők zajonganak néha, meg sok a cica is felénk).
Egyszerű dolgokkal is meg lehet ezeket magyarázni. Nem tudsz aludni: én sem. Ilyen melegben megvárom én is a hajnalt, hogy lehűljön a levegő, úgy kellemesebb elaludni, mint dögmelegbe.
utolsó attól, hogy nálad menyétek voltak meg macskák, attól másnál lehet szellem vagy démon!
Ez a baj, hogy mindenki magából indul ki és azt hiszi megmondja a tutit.
Nem evett meg semmi, még. :)
Jártam bent, semmit sem találtam. És aztán jódarabig meg is szűntek a zajok.
Bár most megint hallok kopogást, szerintem csak verebek lesznek.
Megrágva, ahogy néztem, semmi sem volt, meg vittem magammal a kutyám :), szimatolt, de nagyon semmire sem kattant rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!