Mi ez a nagy ufó mánia már?
Figyelt kérdés
Kaptam egy üzenetet valakitől amiben egy videó van valami Alaje-től, aki állítólag valami idegen lény, de milyen hülyeség már ez? Egy igazi idegen nyilvánvalóan nem a "tecső"-re rakna fel videókat... :D Ezen kívül még azt szeretném tudni, hogy ki az a 404, meg kik azok a reptoidok? 404 azt hiszem valami idegen, de javítsatok ki ha tévedek... egyébként nektek nem fura, hogy pont 404 a neve? Én ebből arra következtetnék hogy egyáltalán nem létezik és kamu az egész... Ja és még idegeneket sem láttam, se csészealjat, semmi mást. Ti miért hisztek benne? :D2012. júl. 9. 15:30
41/46 nyikolaj84 válasza:
Szerintem készüljünk inkább a zombi apokalipsisre
42/46 nyikolaj84 válasza:
Szerintem készüljünk inkább a zombi apokalipszisre
43/46 anonim válasza:
1. Alaje egy plejád. Fejletlen semmi.
2. 404 Egy ufológus .
3.Mi reptiliánok 6. dimenziós lények vagyunk , és azért jöttünk , hogy elfoglaljuk a bolygót. Tömeges leszállás lesz.
Ha valami kérdésed lenne , akkor nyugodtan írj egy privát üzenetet.
44/46 A kérdező kommentje:
Felfedi a kormány? :) Nem hinném... ugyanis tényleg nincs mit. Másrészt most kaptam egy üzenetet hogy terjesszem hogy a reptoidok a londoni olimpián, vagy december 21.én eljönnek leigázni a földet. Szeretettel várom őket, ahogy egy előttem szóló is írta, kíváncsi vagyok mit fogtok ti hívők írni, miután rájöttök, hogy most mégsem jöttek el... :D
2012. júl. 10. 15:57
46/46 anonim válasza:
Szkeptikus vagyok de az űr kurv@ nagy, szóval tuti van benne még élet, hogy értelmes vagy nem azt passzolnám, a lényeg, hogy még nem láttam földön kívülit, meg nem is akarok ha csak nincsen 3 csöcsük és nem szopnak atom jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!