Mi ez a nagy ufó mánia már?
"nagyon sok fejletlen lélek él ezen a bolygón, így nehéz is hinniük bármiben"
A skizofréniám valóban nem fejlődött még ki.
"Doxazmák (téveszmék): olyan megingathatatlan téves gondolatok vagy hit, ami nem magyarázható a kulturális környezeti hatásokkal. Esetenként idővel egyre jobban kidolgozottá válhatnak, és téveszmerendszerek jöhetnek létre. Tipikus téveszmék: perzekutoros; vonatkoztatásos; grandiózus; bűnösségi; hipochondriás; nihilisztikus; religiózus; miszidentifikáció; féltékenységi; szexuális/amorózus; diszmorfofóbia; befolyásoltság-érzés (a szabad cselekvés érzésének elvesztése); gondolatelvonás, gondolatbeültetés, gondolatsugárzás, a saját gondolatok elidegenedése (a személy külsőnek érzi azokat)."
Pont az első videóban mondja Alaje, hogy aki utána járás, és bizonyíték gyűjtés nélkül ítélkezik az információk fölött amiket megad, annak több tanulnia valója van, mint bárki másnak.
" - Ha intelligens vagy, akkor megvizsgálod ezt az információt mielőtt kritizálnád"
" - Az intelligens ember először utánanyomoz a témának, mielőtt véleményt alkotna róla."
Úgy tűnik a kedves kérdező még nem elég intelligens, tehát nem áll készen az információk megértésére.
Jézusom.
Nem gondoljátok, hogy ti vagytok hülyék, nem a kérdező?:D
" - Ha intelligens vagy, akkor megvizsgálod ezt az információt mielőtt kritizálnád"
" - Az intelligens ember először utánanyomoz a témának, mielőtt véleményt alkotna róla."
Én nem zárom ki, nem is írtam ilyet. Egy lehetőség a sok közül. Te viszont minden más lehetőséget kizártál, és ez már... mondjuk úgy, nem kerek. Én azt utasítom el, hogy minden más elméletet elvessünk, ahogy te teszed.
Ebből is csak a vita van.
Mindenki magának higgyen akkor és el van intézve egyszerűen. Más életúton haladunk, mások a tapasztalatok, vélemények, hitrendszerek. Tartsuk tiszteletben.
Megnézni ajánlott, elhinni nem, és akkor nem lesz vita sem.
Én nem vitatkozom senkivel...
Attól még hogy nem hisztek el valamit, az nem jelenti azt hogy nem létezik, mert nem a ti hiedelmeitekhez fog alkalmazkodni. Megértelek titeket. Én is olyan voltam mint ti, éppen ezért, együtt érzek veletek. Majd ha ti is készen álltok rá, akkor befogják tudni fogadni az információkat. Legyen az a jövőben, vagy egy másik életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!