Mi ez a 404-es mánia?
Figyelt kérdés
2010. nov. 2. 20:21
1/11 anonim válasza:
van egy majom aki olyan hülyeségeket állít, mint hogy őt már elvitték az ufók, meggyógyították a derekát, tud gondolatokat olvasni, és véleménye szerint hitler nem halt meg hanem valahol klónozgatja magát. ja, és állítólag tudja a "világegyetem 35 törvényét" satöbbi satöbbi, de ha rákeresel ezotériában hogy 404 és végignézed az összes kérdést, többet is megtudsz.
2/11 anonim válasza:
az hogy ez a felhasználó megengedetlen viselkedést tanusít az intergalaktikus mátrixban.
3/11 anonim válasza:
őszi szünet van, és itt b.ssza a rezet a sok csíra.
6/11 anonim válasza:
Error: 404 page not foundXD ezt irja ki a böngésző ha nem talàl egy oldalt. Ja amùgy a macskàmat elraboltàk a marslakòk lécci mondjàtok 404 nek hogy hozza vissza me mà hiànyzik:PXD
7/11 anonim válasza:
Én vagyok 404, és a macskádat gatyának használom a holdon mert hideg van!
8/11 anonim válasza:
ilyen az ember nézzetek magatokba!
9/11 anonim válasza:
hibaüzenet neten ha jól tudom ezzel a számmal írják ki hogy az oldal nem található
10/11 anonim válasza:
most írtam az egyik 404essel való kérdésre
erre most tudjátok miket mondtak? XD
az hogy mert én olyan okos vagyok
mert ha találkoznék 1ürlénnyel én minden hol elmondanám, meg hogy a végén csak annyit mondanak hogy szép kis mese pfff :D
szerintem elmegyógyintézetben van ennek a hülyének a helye mert több mint 30embert behülyített
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!