Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi ez a nagy ufó mánia már?

Mi ez a nagy ufó mánia már?

Figyelt kérdés
Kaptam egy üzenetet valakitől amiben egy videó van valami Alaje-től, aki állítólag valami idegen lény, de milyen hülyeség már ez? Egy igazi idegen nyilvánvalóan nem a "tecső"-re rakna fel videókat... :D Ezen kívül még azt szeretném tudni, hogy ki az a 404, meg kik azok a reptoidok? 404 azt hiszem valami idegen, de javítsatok ki ha tévedek... egyébként nektek nem fura, hogy pont 404 a neve? Én ebből arra következtetnék hogy egyáltalán nem létezik és kamu az egész... Ja és még idegeneket sem láttam, se csészealjat, semmi mást. Ti miért hisztek benne? :D

2012. júl. 9. 15:30
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
Nem gond. Elfogadjuk a véleményed. Azoknak szól akik kicsi késztetést is éreznek, hogy utána járjanak illetve végig nézzék. Ennyi az egész.
2012. júl. 9. 16:50
 32/46 anonim ***** válasza:
58%

"Egyetértek, nem vagyok 100asok..."

Ez a TE szubjektív VÉLEMÉNYED, tehát semmire nincs hatással. Egy ember nem ítélkezhet a másik fölött, tehát attól még, hogy te így gondolod, ez nem lesz valóság. Látszik még hogy éretlen vagy.

"Miért kéne elhinnem amiket beszél"

Ki mondta hogy hidd el? Mondtam egy szóval is hogy hidd el? Engem nem érdekel hogy elhiszed-e vagy sem, mert a valóság attól még ugyan ez lesz, ha elhiszed, ha nem. És ha el is hiszed, nekem semmivel sem lesz jobb. Tehát engem nem érdekel hogy elhiszed-e, vagy sem, mert nem térítő vagyok. Én csupán próbáltam számodra megnyitni egy ösvényt, de úgy látszik nem veszed a jeleket. Tudod téríteni a vallásokban szoktak, és ez nem vallás. A vallásban szoktak hinni. Ezt nem hinni, hanem tudni kell. Ha magasabb tudatossági szinten lennél, akkor túl látnál az ösztönös cselekedeteiden és felfognád hogy miről beszélek.

"ráadásul hogyan tudnám leellenőrizni, hogy biztos az információja?"

Ha magasabb tudatossági szinten lennél, akkor nem kéne leellenőrizned semmit, mert magától értetődő lenne a dolog. Amúgy meg utána nézhetsz a dolognak, a neten rengeteg minden megtalálsz. Persze ez csak akkor lesz eredményes, hanem elfogultság nélkül kezdesz neki.

"Semmi kézzel fogható bizonyítékot nem ad, hogy ő tényleg idegen lenne"

Látod ez itt a baj. Ennyit szűrtél le az egész videóból? Hogy ő állítólag idegen? A tartalmi résszel már nem is foglalkoztál? Tudod végig kéne nézni az összes videót, és talán fellángolna egy szikra a fejedben... De csak elfogultság nélkül, mert más különben nem fog menni.

Zárószónak:

Engem nem érdekel hogy ti elhiszitek-e amit a videóban állítanak, mert a saját spirituális fejlődésemhez nem szükséges a hitetek megléte. Én csupán segíteni próbáltam, de az utat nem tudom helyettetek megjárni. Nektek kell tapasztalni, mert ez az élet értelme.

A tapasztalatgyűjtés, és hogy szeretet legyen a szívetekben.

És én nem mondom azt senkire hogy megbolondult, még azokra se, akik engem lehülyéznek. Én együtt érzek mindenkivel. Átlátom a problémáit az embereknek, hogy mit miért cselekszenek. A ti életeteket látom az enyémben... Én is arról a szintről indultam mint ti. Próbáljátok kitárni a szívetek, és befogadni az új információkat.

Próbáljatok túl lépni magatokon...

2012. júl. 9. 17:03
 33/46 anonim ***** válasza:
Ufó invázió lesz a Londoni olimpián !
2012. júl. 9. 17:03
 34/46 anonim ***** válasza:
100%

"Egy ember nem ítélkezhet a másik fölött, ... Látszik még hogy éretlen vagy."

Ez vicces!! Ugye érted, hogy miért? :D

2012. júl. 9. 17:08
 35/46 anonim ***** válasza:
75%

Csak egy fogyatékos vagy értelmi sérült hiszi el ezt az Alaje b*romságot. Holnapra csinálok egy ilyen videót én is, találok ki szép, hangzatos földönkívüli neveket, és azt fogom ajánlani, h a fizetéseteket utaljátok a számlámra, mert csak így kerülhetjük el a gonosz űrlények támadását. Fogadjunk lenne olyan degenerált aki küldené is...

Biztos h van földönkívüli élet vhol az univerzumban, de azok nem reptoidok, nem annukukik és hasonlók, valamint nem fognak idén eljönni hozzánk. Gondoljatok már bele. Szerintetek ha invázióra készülne egy idegen faj, akkor előre bejelentenék h "figyu földskacok, az olimpia után, de még szilveszter előtt eltiprunk benneteket". Arról nem is beszélve, h a legközelebbi naprendszer olyan messze van, h fénysebesség nélkül nem lehet elérni. A fénysebesség eléréséhez viszont annyi energia kell, amit egy csészealj nem tud előállítani (a méretéből ítélve). És akkor nem beszéltünk még az űrben lévő halálos sugárzásról, a táplálékról. Lássuk be, egy kis csészealjba nem igazán fér be 4.5 évnyi kaja.

Arra meg nem mondok semmit, h ha bizonyítékot kér az ember a hívőktől, akkor mind1ik azt mondja h saját maga járjon utána, vagy most épp nem ér rá stb stb. Felőlem mindenki abban hisz amiben akar, de ne próbáljon meg más embert is bevonni a saját mesevilágába. Érdekes, minden ilyen világvége váró hívő azt akarja, h a másik higgyen benne.

A poén pedig az, amikor akkora hülyeségeket akarnak megmagyarázni, amit a fizika törvényei alapból nem engednek. Fény dimenzió stb.

Le lehet pontozni nyugodtan, de az ez évi világvégében, és a reptoidokban csak a buta emberek hisznek, akik ahelyett h tanulnának kvantumfizikát vagy kvantummechanikát, h megértsék az univerzum működését, ahelyett inkább az egyszerűbb utat választják, és azt mondják "höhhh, jönnek ám majd az ufók heh"

De majd kíváncsi leszek január 1.-én, h a sok nyomi mit hoz fel mentségnek, h miért nem jöttek az űrlényei. Már várom, mind1ik mást fog írni majd:D

Na jöhetnek a piros kezek. Nálam az pozitívnak számít, mert tudom h fordítva vagytok bekötve.

2012. júl. 9. 17:15
 36/46 anonim ***** válasza:
65%
Hát utóbbi jól meg mondtad a magadét :). Nem feltétlen értek egyet, pontozni se foglak mert nem vagy gyökér és viszonylag intelligensen kifejezted elveidet. Az a fajta ember vagy aki hiszi ha látja, győzködni se akarok senkit. Az aleje-s üzikben meg mondhatni én hiszek mivel nem értetlen sz@r, hanem összefügg sok máshonnan szerzett infókkal. Pl.: csak egy példa valamék részében említi a csakrákat amelyek ágyéktól a fejtetőig vannak az emberi testben. Az egyiptomiakról pl.: egy doku. filmben pont az szólt hogy a "tanító" mesterek a spirituális fejlesztéseket gyakoroltatták iskoláztatták őket építményekben, piramisokban. Ez csak 1 egybevágás. Tuti nem levegőbe beszélés. Rengeteg egybevágó dolog van a múltunk és a videóban mondottak közt.
2012. júl. 9. 17:35
 37/46 anonim ***** válasza:
48%

17:35

Nekem a hobbim és mondjuk úgy a megszállottságom a régi Egyiptom. Az elég nagy tévedés, h a piramisokban spirituális szertartások végeztek volna. Sajnos sok "egyiptológus" van, akik minden hülyeséget összehordanak Egyiptomról. Pl. Erich von Danicken. Ő már szinte odáig ment, h az egyiptomiak földönkívüliek voltak.

A baj az, h amit az emberek nem ismernek, példaképp mondjuk a hieroglifák, és vki azt "tanítja" nekik h azok azt mutatják h ufók jártak itt, akkor azt sokan elhiszik. Sajna manapság a pénz körül forog a világ, és a tv-k jó pénzért bármit leadnak. Egyiptomról is ahány dok. filmet nézel, annyi félét mondanak róla.

A piramisokban alapból nem tarthattak semmiféle tanításokat, mivel azok temetkezési helyek, és miután nyugovóra tették az elhunytat, lezárták azt. Mivel teli voltak értékes arany és drágakövekből készült tárgyakkal, felelőtlenség lett volna nyitva hagyni. Sajnos már itt elbukik a piramisos szertartás elmélete.

Az ókori kultúrák tele vannak olyan dolgokkal, amit a mai ember szeret elferdíteni. Pl a dél-amerikai kultúrák sűrűn fohászkodtak állat kinézetű istenekhez. Vezetőik rendszeresen az elejtett állatok bőrét magukra terítve jártak-keltek. A mai ember pedig ezt egyből úgy állítja be, h az bizony nem ember volt állat bőrben, hanem reptoid. Elkezdi terjeszteni, és máris rengetegen rákattannak. Én az ilyeneket nem szeretem.

Mindenkinek joga van abban hinni, amiben akar. Csak nekem ez nem tetszik, h sok buta ember nem látja a fától az erdőt. Hiába mutatsz kézzel fogható bizonyítékot, legyen az írásos emlék, vagy csontvázak, település maradványok, mindenbe beleszövi pl a reptoidokat. Persze vannak kivételek, akik ennyire nem szűk látókörűek, és nyitottak másra is.

2012. júl. 9. 18:03
 38/46 anonim ***** válasza:
Nemsokára a kormány elismeri az ufók itt létét, akkor legyen nagy a szátok szkeptikusok !
2012. júl. 9. 18:09
 39/46 KMJ ***** válasza:

Találtam egy videót a piramisok mágikus működéséről: [link]

Egyébként abban biztosan egyet értek, hogy az állami vezetőségek rossz úton járnak.

2012. júl. 9. 19:26
 40/46 anonim ***** válasza:
Roswell óta van ez a nagy ufó mizéria, azóta titkolják (ha van mit egyáltalán), szal poénból nem fogják felfedni ennyi idő után (ismétlem magam: ha van mit).
2012. júl. 9. 19:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!