A belső föld legendája igaz lehet, és az ott élő civilizációk is?
A Japán cunami után, Ausztrál szeizmológusok arra a megmagyarázhatatlan következtetésre jutottak az utórengések kiértékelése után, hogy úgy hullámzott a Föld, mint ha üreges lenne. Ajánlom figyelmedbe:
http://www.youtube.com/watch?v=BourggOUvWk&feature=results_m..
Koszönöm a válaszodat 21-es, én is hallottam már erről régebben írtam is róla egy cikket még pár évvel ezelőtt a virtus.hu-ra de sajnos most nézem, hogy megszüntették ezért nem tudom linkelni a cikkemet!
aki nem vesszi komolyan kérem ne írjon, előre is köszönöm!
18-as, én megértem azt amit mondasz és elfogadom. Erős érv!
Kérlek én nem úgy értettem a belső földet, hogy a föld üreges lenne! Én úgy hogy a föld alatt civilizációk élnek 2-8km-mélységben!
Melyik hely lenne erre a legalkalmasabb, ha nem az a földrész ami legtávolabb esik a magma belső hőjéhez, melyik lenne az a hely a legmegfelelőbb a magmahőjétől-ha nem az ami a leghidegebb..
Ezzel tiszában vagyunk...
Ezért is fantasztikus felvételt láthatunk!
Kérlek nézd végig a videót!
Az nem zavar, hogy a végén említik az írót, és azt, hogy milyen szerzők művei ihlették a filmet? Köztük Edgard Alan Poe-t, aki pont ilyen hangulatú novellákat írt.
Majd lentebb egy batár nagy listán felsorolva, hogy az Antarktiszi felvételeket mely filmekből vették át.
Függetlenül a teória igazságtartalmát, az általad linkelt film egy kitalált történet.
Olvass Lovecraftot. Az ő novellái is ilyen stílusúak, valós történetként előadva, és nagyon hangulatosak.
Várj, pont itt van egy az Antarktiszról, csak nehogy elhidd, hogy valóságos.
Azért poén hogy az ember aszt hiszi el amit kiskora óta belenevelnek és onnantól semmit nem hajlandó elhinni.
Ha gyerekkorunk óta úgy tanítanák volna hogy a föld üreges akkor most ez nem is lenne kérdés.
Ha belegondoltok akkor aszt simán elhiszitek hogy a Föld közepe egy k*rva nagy izzó vasgolyó :D.
A mi gyerekkorunkba azt is kinevették volna aki aszt mondta volna hogy 30 év múlva mindent számítógép vezérel majd,vagy hogy műholdakkal kommunikálhatunk. :D
Ebből látszik hogy mennyire Véges az emberi agy.
Nem is csoda végülis csak kb 10%-ot tudunk használni :D
És mindenki annyira biztos abban amit az iskolában hall
pedig azok többségei is csak feltevések és elméletek.
Olyan simán elutasítják az emberek az új dolgokat egy egyszerű "hülye vagy,drogos vagy,beteg vagy" beszólással pedig ha belegondoltok Ausztráliát is csak 200-300 éve ismerjük :D
Azért szerintem ez elgondolkodtató......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!